27 Ocak 2022 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Aman Ha Dikkat! Bu Burçlara Elinizi Verirseniz Kolunuzu Kaptırırsınız

Aman Ha Dikkat! Bu Burçlara Elinizi Verirseniz Kolunuzu Kaptırırsınız

Tüm burçların olumlu ve olumsuz özellikleri olsa da bazı konularda belli başlı burçlar diğerlerinin arasından sıyrılmayı başarır. Özellikle bazı burçların insanları diğerlerine göre daha bencil ve acımasız olabilir. Bu tarz konularda kıstas yalnızca burçlar olmasa da özellikle dikkat edilmesi gereken burçlar da var.

Herhangi bir bağ kurulacağı zaman dikkat edilmesi gereken burçların başında İkizler burcu gelir. Genelde son derece karmaşık duygulara sahip olan ikiler burcu insanı bazı anlarda istediğini elde edebilmek için pek çok şeyi kolaylıkla gözden çıkartabilir. Pek çok başarılı ve zengin insanın ikizler burcu olduğu bilinir ve başarı çoğu kez fedakarlık gerektirdiği için tam da ikizlere uygun bir profil oluşturur. Elbette kötü özellikler yalnızca burçlar sayesinde meydana gelmez, bu durumu tetikleyecek birçok faktör vardır ancak yine de ikizler burcu insanlarla iletişim kuracağınız zaman dikkatli olmanız tavsiye edilir. Bu burcun bir diğer olumsuz denilebilecek özelliği ise kendi parasını harcamaya kıyamazken, başkalarının parasını harcamayı çok sevmesidir.

Kıskaçlarında Boğulmaya Özen Gösterin


Kurduğumuz ilişkilerde dikkat etmemiz gereken bir diğer burç ise yengeç burcudur. Yengeçler en az balıklar kadar duygusal ve ağlamaya meyilli burçlar olarak görülür. Fakat balıklara nazaran timsah gözyaşları dökmeye daha müsaitler. Bir an da siz hiçbir şey fark etmeden olaylar sizin aleyhinize döndüyse fazla şaşırmayın çünkü yengeçler çoğu zaman üst düzey bir oyunculuk yeteneğine sahip olabilirler. Genelde bir yengeçle yaşayacağınız sorunların tamamı duygusal sorunlar olur. İlgiye en aç burçların başındadırlar. Son derece alıngan ve kuruntulu olmaları da sizi yoracaktır. Fakat aslında davranışlarının çoğu kötü niyetli olmasından değil ilgi ihtiyacından kaynaklıdır.


Şeytan Tüyü Mü Akrep Etkisi Mi?

En tehlikeli burçların başında gelen ve dikkat edilmesi gereken son burç olan Akrep burcu, çevresindeki insanlara zarar vermeyi genelde amaçlamaz. Fakat istek ve arzuları doğrultusunda, kendi çıkarları söz konusu olduğunda yapamayacakları hiçbir şey yoktur. Tabiri caizse şeytanı suya götürür, susuz geri getirirler. Onlardaki negatifliğin en temel nedeni Hırsları ve başarma arzularıdır. Aynı zamanda şeytan tüyüne de sahip olduklarından onunla olmuyor, onsuz da olmuyor dedirten bir burçtur. Ebetteki bu tarz durumlar kişiden kişiye göre değişir ve en çoğu kez de ummadığınız taş baş yarar.

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış