28 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Ece Erken'in Eşinin Ölümüyle İlgili Şok Detaylar! Polisler Güvenlik Kameralarının Kayıtlarını İnceledi! Ayrıntılar Kan Dondurdu!

Ece Erken'in Eşinin Ölümüyle İlgili Şok Detaylar! Polisler Güvenlik Kameralarının Kayıtlarını İnceledi! Ayrıntılar Kan Dondurdu!

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan bir saldırı sonrası hayatını kaybetti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. Avukat olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetmişti. İşte tüm detaylar!

Daha önce Beşiktaş'da yöneticilik yapan aynı zamanda ünlü bir spiker olan Ece Erken acı haberle yıkıldı. Avukat olan eşi  Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bir balıkçıda yapılan silahlı saldırı sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan saldırıdan sonra hızlı bir şekilde acile kaldırılan avukat, doktorların yaptığı müdahalelere yanıt vermedi. Hayatını kaybeden  Şafak Mahmutyazıcıoğlu sevenleri yasa boğarken eşi Ece Erken'i yıktı.  Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na düzenlenen silahlı saldırı hakkında şok eden detaylar ortaya çıktı. Otopsisi yapılan  Şafak Mahmutyazıcıoğlu defnedilmek için ailesine teslim edildi. Polisin yaptığı mobese ve güvenlik kameraları incelmelerinde ise ortaya çıkanlar kan dondurdu. İşte haberin tüm detayları! 

Silahlı Saldırıya Uğradı! 

Olaylar İstanbul Bakırköy'de bir balıkçıda meydana geldi. Bir balıkçıda bulunan avukat  Şafak Mahmutyazıcıoğlu kim olduğu bilinmeyen şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Silahın 4 el ateşlendiği bilinen bu saldırıda  Şafak Mahmutyazıcıoğlu büyük yara alırken, saldırı anında yanında bulunan şoförü hafif bir şekilde yaralanarak atlattı. Silahlı şahıslar olay sonrasında bulundukları yerden hızla uzaklaşırken, etrafta bulunan vatandaşlar durumu polise bildirerek ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekipleri hemen müdahale ederek  Şafak Mahmutyazıcıoğlu en yakında bulunan bir hastaneye kaldırdı. 

Cenazesi Yola Çıkarıldı! 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu sağlık görevlilerinin yaptıkları tüm müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Hastanede hayatını kaybeden avukat  Şafak Mahmutyazıcıoğlu herkesi yasa boğdu. Polis ise yakındaki kamera görüntülerini incelemeye aldı.  Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na masanın altından ateş edildiği öğrenildi. Silahlı saldırganlardan iki kişinin yakalandığı da ortaya çıktı. Otopsi işleminden sonra cenaze aileye teslim edilerek, defnedilmesi için yola çıkarıldı. 

Ece Erken Yorumlardan Sonra Sosyal Medyayı Kapattı! 

Acı haberle yıkılan Ece Erken'in annesini arayarak ben onsuz nasıl yaşayacağım demesi yürekleri dağladı. Ece Erken'e sosyal medya üzerinden yapılan bazı yorumlar da ünlü sunucunun sosyal medya adresini kapatmasına neden oldu. Zor anlar yaşayan Ece Erken bir de üzerine eleştiriler alınca çareyi sosyal medya adresini kapatmakta buldu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, eski eşinin ahını aldığını söyleyen kullanıcılar sert yorumlarıyla ünlü sunucuyu resmen yerden yere vurdu. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış