28 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Esra Erol Stüdyoda Fenalaştı! Canlı Yayında Hıçkıra Hıçkıra Ağladı! İşte Esra Erol'u Derinden Sarsan O Olay!

Esra Erol Stüdyoda Fenalaştı! Canlı Yayında Hıçkıra Hıçkıra Ağladı! İşte Esra Erol'u Derinden Sarsan O Olay!

Esra Erol artık dayanamadı! Elif Yıldırım olayında sessiz kalamayan sunucu gözyaşlarına hakim olamadı. Hıçkıra hıçkıra konuşan Esra Erol hem ebeveynlere hem de gençlere seslendi. İzleyen herkesi şaşkına çeviren sunucuyu bakın hangi olay bu kadar delirtti!

Esra Erol'da programının sunucu Esra Erol stüdyoda göz yaşlarına hakim olamadı. Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği olayda, ünlü sunucu artık kendini tutamadı. Ağlayarak konuşan Esra Erol hem gençlere hem de ebeveynlere konuşarak resmen ders verdi. Elif Yıldırım olayından sonra duygu patlaması yaşayan sunucu yaptığı konuşmasıyla herkesi derinden etkilemeyi başardı. 18 yaşında olan ve 40 yaşında evli ve iki çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçan genç kızın çatı katında kaldığı öğrenildi. Olanlardan yeni haberdar olan Kadir Akkoyun'un eşi ise resmen isyan etti. İşte haber hakkında tüm detaylı bilgiler! 

Elif Yıldırım Olayı Çok Konuşulmuştu! 

Ocak ayında beri kayıp olan ve ailesi tarafından aranan Elif Yıldırım bulunamayınca, ailesi Esra Erol'a başvuru yapmış, stüdyoya çıkarak kızlarını aramaya başlamışlardı. Daha sonra 18 yaşındaki Elif Yıldırım hakkında ortaya çıkan bilgiler ailesi ve Esra Erol'u çok üzmüştü. Elif Yılmaz'ın aynı yerde çalışmış olduğu iş arkadaşıyla kaçtığı konuşuluyordu. İsmi Kadir Akkoyun olduğu bilinen kişinin evli ve aynı zamanda 2 çocuk babası olduğu da öğrenildi. Haberlerin ortaya çıkmasıyla birlikte Kadir Akkoyun'un eşi stüdyoda söyledikleri kan dondurdu. Bir kıyamet daha koptu. 

Esra Erol Sinirden Ağladı! 

Kadir Akkoyun'un eşi söyledikleriyle herkesi şok içinde bıraktı. 'Elif bizim çatı katındaymış. Şimdi öğrendim bu olayları. Çatı katında buldum Elif'i sözleriyle olay yarattı. Daha sonra Elif pişman olduğunu ve artık ailesinin yanına dönmek istediğini belirtti. Daha önce mutlu olduğunu evine dönme istemediği söyleyen Esra Erol resmen genç kıza ders verdi. Öyle sözler söyledi ki izleyen herkes alkış tuttu. 

Herkese Büyük Ders Verdi! 

 "Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster. Yanlışların arkasında durmak için bu tepkileri vermeyin. Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine? sözlerini kullandı. Aynı zamanda ailelere seslenerek: ''Lütfen çocuklarınızı aile içinde özellikle babalara söylüyorum. Çocuklarınıza şefkat gösterin dertlerini dinleyin, onlar biriyle arkadaşlık yaptığında çevre ve mahalle baskısıyla asla onları yok saymayın. Kimle arkadaş ailesi nasıl diye o insanları yakından tanıyın bırakın bu baskıları bırakın giyimlerine kuşamlarına karışmayı, onların zihinleriyle maneviyatıyla onlarla daha fazla ilgilenin en önemlisi bu. Reşit olma yaşı yükseltilmelidir."

İçindekileri Döktü! 

Esra Erol'un bu sözleri stüdyoyu resmen salladı. Uzun zamandır sakinliğini koruyan ve bu şekilde tepki vermeyen Esra Erol gözyaşlarını tutamadı. Programı izleyenler ise sonunda Esra Erol'da bu kadar acıya dayanamadı ve patladı yorumları yapıldı. Konuşma sırasında nefesi kesilen ve zor anlar yaşayan sunucu, programa verilen bir kısa arayla sakinleştirilmeye çalışıldı. Kendini toparlayan Esra Erol, yayına kaldığı yerden devam ederek sakiliğini korumaya çalıştı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış