29 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:30

Zuhal Topal'ın Gözlerden Uzak Tuttuğu Kardeşi Ortaya Çıktı! Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! Tüm Mankenler Getir Götürünü Yapar!

Zuhal Topal'ın Gözlerden Uzak Tuttuğu Kardeşi Ortaya Çıktı! Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! Tüm Mankenler Getir Götürünü Yapar!

Zuhal Topal, iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık merak konusu oluyor. Bu kez dikkatleri üzerine toplayan kişi Zuhal Topal'ın kardeşi oldu. Manken olduğu düşünülen kardeşi pozlarıyla övgüler aldı. İşte güzel sunucu Zuhal Topal'ın çok merak edilen kardeşi!

TV8 kanalında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz ekranların en sevilen yemek programlarının başında yer alıyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlenmiş olduğu yarışmada her hafta farklı kişiler yarışarak büyük ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Daha önce izdivaç ve yemek programları sunuculuğu yapmış olan Zuhal Topal, iş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık merak konusu oluyor. Korhan Saygıner'le evli olan sunucunun Lina isimli de bir kızı vardır. Fakat bu kez dikkatleri üzerine toplayan asıl kişi Zuhal Topal'ın kardeşi oldu. Manken olduğu düşünülen kardeşi pozlarıyla övgüler aldı. 

Zuhal Topal Nasıl Ünlü Oldu?

Zuhal Topal sunucu olmakla beraber aynı zamanda oyuncudur. Daha önce ses getirmiş birçok dizi ve filmde rol almıştır. Kirpi, Selena, Papatyam, Ruhsar, Avrupa Avrupa bu projelerden bazılarıdır. Zuhal Topal'ın hızlı bir şekilde şöhret basamaklarını çıkmasını sağlayan dizi isim Sihirli Annem'dir. Suzan rolünde olan ünlü isim karakteriyle oldukça beğenilmiş, her yaştan izleyici kitlesi edinmiştir. En son 2011 yılında bir dizide yer almıştır. Güzel isim son zamanlarda ise daha çok sunuculuk hayatına odaklanmıştır.

Gözden Uzak Kardeşi Merak Konusu Oldu! 

Zuhal Topal'la İzdivaç, Zuhal Topal'la Sofrada programını sunmuştur. Şuan TV8 kanalında yayınlanmakta olan Yemekteyiz yarışmasının sunuculuğunu yapmaktadır. Mimikleri ve doğal tavırları ile sevilen ünlü sunucu magazin dünyasında da adından sıkça söz ettirmektedir. Özellikle özel hayatı merak edilen sunucu kardeşiyle herkesi şaşırttı. Zuhal Topal ile benzerliğiyle dikkat çekerken, gözlerinden uzak yaşaması nedeniyle merak konusu oldu. 

Zuhal Topal'ın Kardeşi Sosyal Medyayı Salladı! 

Zuhal Topal'ın kardeşi Alparslan Topal sosyal medya paylaşımlarıyla çok beğenildi. Fotoğrafçılıkla uğraşan  ve  Prodüksiyon şirketinde çalışan Alparslan Topal düzgün fiziği ve görünümüyle gözleri üzerine çevirdi. Sosyal medya üzerinden kendi fotoğraflarına pek fazla yer vermeyen, sadece çektiği fotoğrafları yayınlanan Alparslan Topal, uzun aradan sonra kendi fotoğraflarını paylaşınca sosyal medya yıkıldı. İşte ünlü sunucu Zuhal Topal'ın kardeşi Alparslan Topal'ın dikkatleri üzerine çeken o sosyal medya paylaşımları! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış