29 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:30

İbrahim Tatlıses'ten Acı Haber Geldi! İbrahim Tatlıses Sevenleri Yasa Boğuldu.

İbrahim Tatlıses'ten Acı Haber Geldi! İbrahim Tatlıses Sevenleri Yasa Boğuldu.

İbrahim Tatlıses'in yaşadığı sağlık sorunu gündem oluyor. Yılbaşından sonra meydana gelen bu olay pek çok kişinin ilgisini çekti. Hayranları ne diyeceğini şaşırdı. Tatlıses'in çocukları nasıl bir açıklama yaptılar? İbrahim Tatlıses yoğun bakım da mı? İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'ya ne oldu? Sağlık durumu nasıl? Ahmet Tatlı neden yoğun bakımda! işte detaylar

Bir süredir program sunuculuğu yapan İbrahim Tatlıses, son zamanlar da konserlere ağırlık vermeye başlamıştı. Yılbaşı programından sonra da aldığı bir haberle şok oldu. Sevenleri de bu gelişmeyi sosyal medya aracılığıyla öğrenmiş oldu. Peki İbrahim Tatlıses'in başına ne geldi? Ünlü ismin sağlık durumu hakkında çeşitli gelişmeler oluyor. Yaptırdığı test pozitif çıkınca herkes şok oldu. Kovid'i atlattıktan sonra bir darbe de oğlu Ahmet Tatlı'dan geldi

Oğlu Ahmet Tatlı Beyin Ameliyatına Alındı!

İbrahim Tatlıses'in Adalet Tatlı ile evliliğinden olan oğlu Ahmet Tatlı geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatına alındı. Riskli bir beyin ameliyatı geçiren Ahmet Tatlı'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İbrahim Tatlıses Virüse Yakalanmıştı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in virüse yakalandığı söylenmişti. Geçtiğimiz sezon yaptığı programlarla büyük ilgi gören İbrahim Tatlıses, bu sezonda da konserler ile adından söz ettirmişti. Bir dönem konserlerden elde edeceği gelirler de kendinden söz ettirmişti. Şimdi ise yılbaşı programıyla beraber virüse yakalandığı haberi gündem oldu. Pek çok kişinin merak ettiği bu durumun yanı sıra neler yaşanacağı da merak konusu oldu.

Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü ismin sağlık durumu hakkında şu ana kadar olumsuz bir açıklama da bulunulmadı. Virüsü ağır bir şekilde atlatmayacağı tahmin ediliyor. Hafif bir şekilde geçirerek en kısa sürede sağlığına kavuşması sevenleri tarafından beklenmekte. Tatlıses'in çocukları da bu gelişmeyle beraber babalarının yanına koştular. İbrahim Tatlıses'in sağlığına kavuşması için bir çok kişi dua çağrısında bulunuyorlar. Yoğun bir iş temposu sürecine giren İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Sonrasından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tatlıses, "Hayırlı günler arkadaşlar. Pozitiftim negatife döndüm" diye açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı yarın akşam Ankara'da bir mekanda sahne alacağını da belirtti.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış