29 Ocak 2022 13:43 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Kılıçdaroğlu Eleştirisi! "Seviyesi Yok Ki Seviyesine İnelim"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Kılıçdaroğlu Eleştirisi! "Seviyesi Yok Ki Seviyesine İnelim"

Giresun'da yapılan afet konutlarının teslim töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuk olarak halka seslendi. Erdoğan konuşması esnasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya üzerinden yapmış olduğu yayın ile ilgili eleştirilerde bulundu. Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Kılıçdaroğlu Eleştirisi! "Seviyesi Yok Ki Seviyesine İnelim" ifadelerini kullandı.

Giresun'da yapılan afet konutları teslim törenine konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tören esnasında halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;

"Uzun bir aradan sonra anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bir afetin, bir felaketin ardından elhamdülillah sizlere verdiğimiz sözü tutmanın bahtiyarlığı içindeyiz. Bir yıl içinde inşallah altyapısı ile üstyapısı ile bütün bu binaları yapacağız dedik ve bitirdik. Birazdan burada kura ile hak sahiplerine dairelerini teslim edeceğiz.

Bu güzellikler hepsi Dereli sakinleri kardeşlerimiz için ama o günü unutmamız mümkün değil. 15 kadar kardeşimiz rahmetli oldu. Mekanları cennet olsun inşallah. Tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. O bir başka felaketti ama aynı dönemde ardından Rize, Artvin, Kastamonu, Bartın bütün bu bölgelerde, Bozkurt'ta çok değişik felaketleri art arda yaşadık. Muğla'da, Antalya'da yaşadık. Bu yıl bizim için bir felaket yılı oldu. Yılmadık, usanmadık. Bu yerde bakanlıklarımız, kurumlarımızla beraber gece gündüz demeden çalıştık. Her yerde de binalarımızdan altyapılara kadar bunları yeniden ayağa kaldırdık. Bugün burada bu mutluluğu yaşadık. Dereli'nin şimdi bu güzelliklerini görünce ben de gerçekten mutlu oluyorum." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Yanıt Verdi!

Konuşmasının devamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;

"Biz inşa ve ihya için varız. Laf ola beri gele yok. İcraat, icraat, icraat. AK Parti iktidarı budur. Bakıyorsunuz öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor. Ulaştırma Bakanım geçen akşam gayet güzel bir şekilde ağzının payını verdi. Adam kendine göre öyle bir taktik yapıyor ki… Saat 22.00’da ben televizyona çıkacağım o da 22’de kendisine ait bir Youtube’u var oradan millete sesleniyor. Güya cumhurbaşkanını susturacak. Şimdi diyor ki seviyesine inme diyor. Seviyesi yok ki seviyesine inelim. Benim için seviye millettir millet!

Milletin de seviyesine inilmez milletin seviyesine çıkılır. Çünkü biz cumhurdan icazet aldık ve cumhurla da yolumuza devam ediyoruz." sözlerine yer verdi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış