29 Ocak 2022 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:30

Şimdi Kırmızı Oda ve Kaderimin Oyunu Düşünsün! Yalnız Kurt Resmen Sokakları Boşalttırdı! Diğer Diziler Final Yapabillir!

Şimdi Kırmızı Oda ve Kaderimin Oyunu Düşünsün! Yalnız Kurt Resmen Sokakları Boşalttırdı! Diğer Diziler Final Yapabillir!

Ekranların eN çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda ve Kaderimin oyunu son zamanlarda reytinglerde yaşadığı düşüşle gündeme geldi. ATV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Yalnız Kurt büyük yükseliş yaparak birçok diziyi solladı. İŞte haber hakkında detaylar!

TV8 kanalında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda reyting düşüşleri yaşaması nedeniyle Sadi rolüyle sevilen oyuncu Erkan Petekkaya'yı geri getirme kararı aldı. Aynı zamanda Star TV kanalında yayınlanmakta olan yeni dizi Kaderimin Oyunu da yeni dizi olmasına rağmen büyük çıkışı yakaladı.  Reytingler yapılan hamlelerle her kadar yükseltilse de daha ilk bölümüyle diğer dizileri geçen Yalnız Kurt, Kırmızı Oda ve Kaderimin Oyunu dizisini geride bıraktı , ATV ekranlarında ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan Yalnız Kurt dizisi herkesi televizyonlarının başına kilitledi. Aynı zamanlarda yayınlanan 3 dizide Yalnız Kurt reyitng farkını açarken, düşüş yaşayan diziler akıllara final kararını getirdi. 

Gümbür Gümbür Geldi! 

ATV kanalının uzun zamandır beklenen dizilerinden biri olan Yalnız Kurt sevenleriyle sonunda buluştu. Başrolünde Hasan Denizyaran'nın bulunduğu dizi çok sevildi. Altay Kurtoğlu karakterine hayat veren  Hasan Denizyaran başarılı oyunculuk performansı ile çok konuşulanlar isimler arasında yer aldı. Daha önce Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi olan Osman Sınav'ın imzanı taşıyan dizi Yalnız Kurt reytingleri alt üst etti. 

Diğer Dizileri Resmen Solladı! 

TV8 kanalında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisi ve Star TV kanalında yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisi bu reytinglerden de nasibini aldı. Yalnız Kurt dizisi nedeniyle dizilerin düşen reytingleri herkesi şaşkına çevirdi. Daha ilk bölümden izlenme rekorları kıran Yalnız Kurt, yeni bir efsane mi doğuyor dedirtti. Kırmızı Oda dizisinin son zamanalar da reyting sıralamasının alt kademelerine düşmesi aynı zamanda Kaderimin Oyunu dizisinin de gerilemesi akıllara final sorusunu getirdi. 

Kırmızı Oda ve Kaderimin Oyunu Eleniyor! 

Aynı güne denk gelen üç dizi arasında  rekabet oluştu. Yalnız Kurt dizisi izleyiciden gelen büyük ilgi nedeniyle diğer dizileri solladı. Kırmızı Oda ve Kaderimin Oyunu dizilerinin böyle devam ederse yakında final yapması bekleniyor. Kırmızı Oda ne kadar Erkan Petekkaya'yı diziye yeniden dahil etse de sonuçlar hüsrana uğrattı. Yalnız Kurt dizisinin 2. bölüm fragmanı bile şimdiden milyonlarca izlenme aldı. Ortalığı kasıp kavuran yeni diziyi daha uzun süre ekranlarda göreceğiz gibi duruyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış