31 Ocak 2022 15:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:29

Survivor İzdivaca Döndü! Nisa Ve Ogeday Aşkından Sonra Bir Bomba Daha Patladı! Yarışmacılar Mert ve Sude'yi İfşa Ettiler!

Survivor İzdivaca Döndü! Nisa Ve Ogeday Aşkından Sonra Bir Bomba Daha Patladı! Yarışmacılar Mert ve Sude'yi İfşa Ettiler!

Survivor yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı, yarışanlardan biri olan Evrim Keklik'in Nisa ve Barış Murat Yağcı'nın aşkını ortaya dökmesiyle her şey değişti. Survivor adasından bir aşk iddiası daha ada ortamını gerdi. izleyiciler ise Survivor İzdivaca döndü diyerek tepki gösterdi.

Tv8 Kanalının sevilen yarışması Survivor bu kez aşk dedikodularıyla gündeme geldi. Yarışmacılardan biri olan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in anlatmış olduğu aşk iddiaları izleyenleri ve Survivor adasını sarstı. Mert, Sude, Ogeday ve Nisa arasında büyük bir gerilim yaşanırken Nisa'nın sözleri akıllara soru işaretleri getirdi. Gözlerimle gördüm diyerek anlatan yarışmacı sözleriyle Sude'yi gözyaşlarına boğdu. Ortaya çıkan haberlere göre Sude ve Mert'in aşk yaşadıkları iddia edildi. İşte haber hakkında merak edilen tüm detaylar! 

Nisa Bölükbaşı Barış'ı Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı! 

Bu sıralar performansları dışında aşk hayatlarıyla gündem olan yarışmacılardan, bir yeni haber daha geldi. Survivor yarışması yeni bir fragman yayınlaması üzerine adada ipler gerildi. En son Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı ile yaşadığı 1 senelik ,ilişkiyi ağlayarak anlatması çok konuşuldu. Nisa Barış'ın üzerinde psikolojik baskı kurduğunu, annesinden kendisine gelen mesajları bile okuduğunu söyledi. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Nisa, sevenleri üzdü. Fakat Nisa'nın bu açıklamaları üzerine eski sevgilisi Barış Murat Yağcı'ya bir söz hakkı tanınmaması da, Barış'ın hayranlarını kızdırdı. 

Acun Ilıcalı Bile Şaşkınlığını Gizleyemedi! 

Survivor yarışmasının yayınlanan yeni fragmanı resmen bomba gibi düştü. Adadan gelen yeni aşk haberleri izleyenlerin aklını karıştırdı. Survivor yarışmasının sunucusu Acun Ilıcalı'nın bile "15 yıllık Survivor tecrübemde herhangi bir yarışmacının herhangi bir yarışmacı için böyle bir şey dediğini duymadım" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Fragman görüntülerinde yüzleşen  Mert, Sude, Ogeday ve Nisa çok konuşuldu. Mert'in  beni hoş olmayan durumlara düşürdüler" sözleri resmen adada yaşanan gerginliğin sesi oldu. 

Sude ve Mert Aşk Haberleri Adayı Gerdi! 

Yayınlanan görüntüleri izleyen seyirciler Sude ve Mert aşk mı yaşıyor sorularını gündeme getirdi. Nisa ve Ogeday'ın yaşananları ifşa ettiği düşünülürken özellikle Nisa'nın gözlerimle gördüğümü söylüyorum sözleri viral oldu. Yayınlanacak olan yeni bölümle her şeyin açıklığa kavuşması beklenirken, Sude'nin yaşadığı zor anlar ve gözyaşları hayranlarını çok üzdü. Survivor izleyenler ise bu duruma yarışma izdivaca döndü sözleriyle tepki gösterdiler. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış