31 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:29

Yargının Ilgaz'ı 15 Sene Önce Oynadığı Reklamla Çok Konuşuldu! Aysun Kayacı'yla Dudak Dudağa Olan Reklam İzlenme Rekoru Kırdı!

Yargının Ilgaz'ı 15 Sene Önce Oynadığı Reklamla Çok Konuşuldu! Aysun Kayacı'yla Dudak Dudağa Olan Reklam İzlenme Rekoru Kırdı!

Yargı dizisinden tanımış olduğumuz ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu eski bir reklamıyla yeniden gündeme geldi. Yaklaşık 15 sene önce Aysun Kayacı ile Pepsi markasının reklamında oynayan oyuncu çok konuşuldu. İşte tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yargı dizisiyle tanınan oyuncu Kaan Urgancıoğlu, hayat verdiği İlker rolüyle oldukça başarılı bulundu. Dizide soğuk kanlı kişiliği ve romantik tavırları beğenilirken, güzel oyuncu Pınar Deniz ile yaşadığı aşk sahneleri izleyenlerden tam not aldı. Daha önce Yargı dizisi dışında başka projelerde de yer alan Kaan Urgancıoğlu, 15 sene önce çekilen Pepsi reklamıyla çok konuşuldu. Aysun Kayaca ile birlikte rol alan oyuncu yıllar önce olan görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti. Reklamda en çok dikkat çeken ise Aysun Kayacı ile dudak dudağa olmaları oldu. İşte herkes tarafından merak edilen haberin tüm ayrıntıları! 

Borsa Okumuşu Oyuncu Oldu! 

Aslen İzmir doğumlu olan yakışıklı oyuncu İlk Aşk dizisiyle oyunculuğa ilk adımlarını atmıştır. Borsa okumakta olan Kaan Urgancıoğlu, eğitimini tamamladıktan sonra New York'ta oyunculuk eğitimi almıştır. Ardından Kara Sevda dizisinde büyük çıkış yakalayan oyuncu, ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir. Kara Sevda dizisiyle En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne laik görülerek başarını katlamıştır. Bir çok dizi, film ve reklam projelerinde yer alan Kaan Urgancıoğlu şuan Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Yargı dizisinde Ilgaz karakterine hayat vermektedir. 

Yıllar Önce Oynadığı Reklamla Konuşuldu! 

Uzun zamandır oyunculuk yapan Kaan Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisinden sonra adını Yargıyla herkesin duymasını sağladı. Film ve dizi dışında reklam filmlerinde de rol alan ünlü isim yaklaşık 15 sene önce rol aldığı Pepsi reklamıyla yeniden gündeme geldi. Oyuncunun genç hali ve Aysun Kayacı ile olan samimi sahnesi herkesi çok şaşırttı. Aynı zamanda Aysel Gürel'in de yer aldığı nostaljik reklam izleyenlerin gözlerini doldurdu. 

Pepsi Reklamındaki Halleri Dikkat Çekti! 

Pepsi reklamında araba kullanan Kaan Urgancıoğlu, trafik polisi olan Aysun Kayaca tarafından çevrilir. Aysun Kayacı Kaan Urgancıoğlu'nu öperek şeker testi yapar. Aysun Kayacı polis arabasına dönerek amirim sıfır şeker çıktı der ve arabanın camı açılır. İçeride bulunan Aysel Gürel dur bir de ben bakıyım diyerek izleyenleri güldürür. İşte herkesin konuştuğu reklamdan oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun görüntüleri! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış