31 Ocak 2022 10:24 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:29

Aycan Yanaç Diskalifiye Mi Oldu! Acun Ilıcalı'nın Sert Tepkisi! "Kimseyi Zorla Tutmuyoruz!"

Aycan Yanaç Diskalifiye Mi Oldu! Acun Ilıcalı'nın Sert Tepkisi! "Kimseyi Zorla Tutmuyoruz!"

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi haline gelen Survivor 2022 All Star yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan konseyde Acun Ilıcalı, Aycan Yanaç'ın akıbeti hakkında açıklamalarda bulundu. Aycan'ın sakatlığı olmadığını bildiren Acun Ilıcalı net bir şekilde açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Survivor yarışma programında geçtiğimiz gün birbirinden karmaşık olaylar yer aldı. Aycan Yanaç'ın akıbeti birçok kişi tarafından merak edilirken nihayet belli oldu. 30 Ocak Pazar akşamı yayınlanan Survivor yarışma programının yeni bölümünde konsey yaşandı. Yapılan konseyde Acun Ilıcalı, Aycan Yanaç'ın yarışmadan ayrılma gibi bir durumunun söz konusu olduğunu duyurdu.

Aycan Yanaç Diskalifiye Mi Oldu?

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre Aycan'ın hiçbir sakatlığı bulunmuyor. Fakat yarışma şartlarına dayanamadığı için yarışmadan ayrılma kararı alabileceği öne sürüldü. Acun Ilıcalı, "Aycan için çok iyimser değilim" ifadelerini kullandı. Aycan Yanaç hakkındaki kararı ise kısa süre içerisinde açıklayacağını bildirdi.

Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı konuşması şu şekilde;

Aycan doktor kontrolüne alındı, herhangi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Ancak Aycan konusunda çok iyimser değilim. Net bir şekilde söylememekle birlikte ayrılması söz konusu olabilir. Herkesin bu şartları kaldırabileceğinden emin değilim. Kesin olmamakla birlikte Survivor'a veda edebilir. Kendisi buna karar verecek. Hiç kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Kendisi 'bırakacağım' derse biz de onaylarız. Aycan'ın Survivor'ı bırakması söz konusu. Sakatlık olmadığı için süre çok uzun değil çok kısa süre içinde karar vermesini istedik. Belki yarın Aycan'la ilgili ayrılma kararını size bildirmek durumunda kalabilirim"

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış