31 Ocak 2022 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:29

Bu Detoks Suyu Vücudunuzda ki Tüm Ödeme Elveda Demenize Sebep Olacak! İşte 3 Günde Ödemlerinize Elveda Dedirtecek Detoks Suyu

Bu Detoks Suyu Vücudunuzda ki Tüm Ödeme Elveda Demenize Sebep Olacak! İşte 3 Günde Ödemlerinize Elveda Dedirtecek Detoks Suyu

Ödeme son verecek detoks suyu ile daha hafif hissetmeye hazır olun! Sadece 3 günde ödemlerinizden kurtulacaksınız. İşte mucizevi detoks suyu ve tarifi...

Bu detoks tarifini uyguladıktan sonra hem sağlıklı hem de incecik bir bedene kavuşacaksınız. Bir yandan bu detoks suyunun sırrına ulaşıp kilolarınızdan da kurtulurken diğer taraftan bir kuş gibi rahatlayacaksınız. Keşke daha önceden öğrenseydim diyeceğiniz bu detoks suyu ile siz de aynalarla ve kendinizle barışacaksınız.


Vücuttaki ödem sağlık için tehlike oluştururken bir yandan da sosyal hayatınızı etkileyebilmektedir. Ancak artık bu sorunlardan kurtulacaksınız. Kendinizi rahatsız hissettiğiniz şişkinliğe “elveda” diyebilirsiniz. Üstelik detoks suyunu içmeye başladığınız andan itibaren yapacağınız sağlıklı bir diyetle de incecik bir bedene sahip olabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız, incecik olmak artık hayal değil.


Peki Nasıl?

Dokulardaki sıvı birikiminden kaynaklanan şişlikler, kendimizi kötü hissetmemize neden olabilir. Bu şişlikler bölgesel olabileceği gibi bütün vücudu da sarabiliyor. Bu sıvı birikimine stres, hamilelik, iltihap, sağlıksız beslenme, çeşitli ilaç tüketimi gibi etkenler neden olabiliyor.


Siz de bu sorunu yaşıyorsanız 3 günde ödem söktüren tarifimizle bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Bu detoks tarifini 3 gün boyunca her sabah uygulayarak şişkinliklere veda edebilirsiniz. Daha kullandığınız ilk günden etkisini göreceksiniz.
Bu süreç boyunca bol bol su içmeye ve fazla tuz tüketmemeye dikkat etmelisiniz.


Detoks Suyu Tarifi

Malzemeleri

  • Kabuğu ile dilimlendi 1 adet limon
  • Kabuğu ile dilimlenmiş yarım yeşil elma
  • 10 dal maydanoz
  • Ceviz büyüklüğünde 1 adet zencefil
  • Kabuğu ile dilimlenmiş 1 adet salatalık

Yapılışı 

  • Bütün malzemeler, bir litre suyun içine eklenir. Cam bir kapta kapaklı şekilde buzdolabına konarak 1 gece boyunca bekletilir. Sonrasında sabah ve akşam aç karnına içilir. Bu işlemi 3 gün boyunca tekrar etmelisiniz.
  • Bu süreçte ödeme neden olan besinleri tüketmeyiniz ve çokça su içmeyi unutmayınız.  Ayrıca tuzu kesmeniz hâlinde ödemi de durdurmuş olacaksınız.
  • Tam tahıllı ve bol lifli beslenerek ödemin oluşmasını engelleyebilirsiniz.
  • Etiketler

    Yaşam  

    Yorumlar

    0 Yorum Yapılmış