2 Şubat 2022 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:50

Daha Önce Bu Şekilde Etkili Kilo Verme Yöntemi İle Karşı Karşıya Kalmadınız! Eğer Yemeklerden Önce Bu Besini Tüketirseniz Hızla Kilo Verebilirsiniz

Daha Önce Bu Şekilde Etkili Kilo Verme Yöntemi İle Karşı Karşıya Kalmadınız! Eğer Yemeklerden Önce Bu Besini Tüketirseniz Hızla Kilo Verebilirsiniz

Kilo vermek istiyorsanız, birde bu şekilde deneyin! Eğer bu besini yemeklerden önce tüketirseniz hızlı bir şekilde kilo vermenize olanak sağlayacak! İşte hızlı kilo vermenizi sağlayacak o önemli besin…

Genellikle hızlı kilo vermek isteyenlerin imdadına yetişen ayva diyeti, tok kalmanıza olanak sağlıyor. İştahınızı kesen ve bu şekilde tok kalmanızı sağlayan ayva diyeti, kabızlık problemi yaşıyorsanız kabızlık probleminizin de önüne geçmenizde yardımcı oluyor. İdrar söktürücü özelliği ile de bilinen ayva diyeti, bu sayede doğal yoldan ödeminizi atmanızda yardımcı oluyor.

Yemek yemeden önce tüketeceğiniz bir kase ayva ile kolaylıkla zayıflamak mümkün! Yemek yemeden önce sadece bir kase ayva tüketirseniz mucizevi zayıflama etkisini siz de göreceksiniz. Peki nasıl tüketilmeli?

Ayvaları rendelemeniz ve içerisinde ilaveten birkaç malzeme eklemeniz yağ yakımını oldukça kolaylaştırıyor. İşte meşhur ayva diyeti ve zayıflık….

Ayva Diyeti Tarifi


Rendelemiş olduğunuz ayva ve tarçın kürünü bir hafta boyunca akşam yemeği yemeden 1 saat önce tüketmeniz gerekmektedir. Bu kür sayesinde 1 – 2 kilo vermek için akşam yemeği yedikten sonra yine bir şeyler tüketmelisiniz. Bu şekilde daha hızlı kilo vermeniz mümkün. Tabi ki hafif akşam yemekleri tercih etmeniz bu diyeti uygularken oldukça önemli.


Malzemeler

  • 1 adet ayva
  • 1 adet limon
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 2 adet ceviz

Yapılışı

  • 1 adet ayvayı kabukları ile beraber rendeleyin.
  • Üzerine 1 adet limonun suyunu sıkarak, homojen bir hal alana kadar karıştırın.
  • Hazır olan karışımın üzerine kırılmış 2 adet ceviz ve 1 kaşık tarçın ekleyin.
  • Akşam yemeğinden 1 saat önce tüketmeye özen gösterin. Her seferinde taze karışım hazırlamaya özen göstermeniz önemlidir.
  • Ayva diyeti ile sağlıklı bir şekilde zayıflamaya hazır olun! Stresli günlerinizde yanınızda destek olacak ayva diyeti, kısa sürede hızlı kilo vermenize olanak sağlayacak.

    Etiketler

    Sağlık  

    Yorumlar

    0 Yorum Yapılmış