4 Şubat 2022 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:49

Arka Sokaklar’da Bomba Ayrılık! Ekip Toplandı Ama Yine Dağıldı

Arka Sokaklar’da Bomba Ayrılık! Ekip Toplandı Ama Yine Dağıldı

Yıllar boyu ekranların sevilen dizisi olmayı sürdürmeyi başaran ‘Arka Sokaklar’ dizisi, izleyicileri yine şaşırttı. Dizi, kadrosunda yaşanan kritik gelişmelerle kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Kanal D’de yayınlanan ve eskimeyen dizi ‘Arka Sokaklar’  yeni bölümleriyle tekrar ekranlara gelmeye başlamıştı. Ekranlara ilk geldiği günden bu yana, geniş kitlelerce sevilerek izlenen dizi, kadroda yaşanan kopmalarla da gündem de kalmaya devam ediyor.

Ne kadar zaman geçerse geçsin, seyirci üzerindeki etkisini kaybetmeyen dizi, rakiplerini geride bırakarak her bölümüyle reytingleri alt üst etmeyi başarıyor. Beklenmedik gelişmelerle izleyici şaşırtan ve her bölümüyle yeni bir heyecan yaratan ‘Arka Sokaklar’da ayrılık haberleri de gündeme bomba gibi düşüyor.

Dizide Ayrılığa Dair Yaşanan Gelişmeler

Daha önceki bölümlerde dizinin sevilen karakteri olan Rıza Baba’nın ayrılacağına dair haberler yayılmıştı. Aynı konu Mesut Komiser karakteri için de gündeme gelmişti. Ancak henüz bu türden bir gelişme söz konusu olmadı.

Son yayınlanan bölümlerde yaşanan gelişmeler ise, izleyicilere ‘Diziden kim ayrılıyor?’ sorusunu tekrar tekrar sorduruyor. Dizinin bir sahnesi bu soruları yeniden canlandırdı. Bu kez ayrılma iddiası bambaşka bir karakter için sorulmaya başlandı. Peki diziden ayrılacağı iddia edilen bu yeni isim kim? Hangi sahneden dolayı bu iddia ortaya atıldı?

Diziden ayrılacak mı?

‘Arka Sokaklar’ın yeni fragmanında öyle bir sahne ekranlara geldi ki, bu sahneyle bomba gibi iddialar ortaya atıldı. Sahneden yola çıkarak izleyiciler, bu isminde diziden ayrılacağı yönünde çıkarımlar yaptılar.

Dizide Engin Müdür karakterini canlandıran İlker İnanoğlu’nun diziden çıkacağına yönelik iddialar ortalığı kasıp kavurdu. Dizi de işinin bitirilmesine karar verilen Engin Müdür’e ne olacağı, izleyenler açısından büyük merak konusu oldu. Fragmanda görüntülenen bu sahne, İlker İnanoğlu’nun diziden ayrılabileceğine dair yorumların yapılmasına sebep oldu.

Büyük bir heyecanla beklenen dizinin yeni bölümü, Cuma akşamı Kanal D’de yerini alacak. Dizinin akışında Engin Müdür’ün akıbetinin ne olacağı oldukça merak ediliyor. Engin Müdür’e bir şey olursa, İlker İnanoğlu dizinin sevilen kadrosundan ayrılabilir. Bu nedenle bu haftaki bölüm izleyici açısından oldukça kritik olacak.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış