4 Şubat 2022 09:52 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:49

Sadakatsiz Dizisine Bomba Transfer! Hande Erçel Rüzgarı Sadakatsiz Dizisinde Esecek

Sadakatsiz Dizisine Bomba Transfer! Hande Erçel Rüzgarı Sadakatsiz Dizisinde Esecek

Ekranların sevilen dizileri arasında olan ‘Sadakatsiz’ nefes kesmeye devam ediyor. Diziyle ilgili medyada yer alan iddialar arasında, Hande Erçel’in kadroya katılması da var.

İzleyiciler tarafından oldukça ilgi gören ‘Sadakatsiz’ kadrosuna Hande Erçel’in de dahil olacağı iddiası, dizi severleri bir hayli heyecanlandırdı. Diziyle ilgili bir diğer iddia ise, Hande Erçel’in Volkan’ın yeni aşkı olarak kadroya katılacağı yönünde oldu.

Hande Erçel, ‘Sadakatsiz’de mi Oynayacak?

Fox TV’nin biricik dizisi olan ‘Sadakatsiz’, gündemden düşmüyor. Bu kez de yeni transfer dedikoduları ile kendinden söz ettiren diziye Hande Erçel’in dahil olacağı haberi konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde büyük aşkı Kerem Bursin’le ayrıldığı iddialarıyla gündem olan Erçel, bu ayrılıktan sonra yeni bir projeye başlama kararı almış olabilir. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ayrılık acısını atlatmak için resim yaptığı ve kendini sanata verdiği söylenen ünlü oyuncu için, şimdi de yeni bir dizi projesi konuşuluyor. Eğer iddialar doğruysa ilerleyen günlerde Hande Erçel’i ‘Sadakatsiz’ dizisinde izleyeceğiz.


Hande, Dizide Hangi Karakteri Canlandıracak?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ve Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı olay dizi ‘Sadakatsiz’, güçlü kadrosuyla izleyicileri kendisine bağlamayı başarmıştı. Şimdi iddiaların doğru olması durumunda, Hande Erçel de kadroya dahil olacak. Bu durum, dizinin güçlü kadrosuna güç katacak.

Peki Hane Erçel, diziye dahil olursa nasıl bir karakter ile izleyicilerin karşısına geçecek? İddialara göre Erçel, dizide mesleği doktor olan bir kişiyi canlandıracak. Asıl dikkat çeken durum ise bu doktorun, Volkan karakterinin aklını alacak olması. Caner Cindoruk’un hayat verdiği Volkan karakteri, diziye yeni katılacak olan bu karaktere aşık olacak ve dizide işler iyice karışacak.

İşte gündeme gelen bu iddialar, izleyicilerin yeni bölümleri heyecanla beklemesine neden oldu. Hande Erçel’i dizide gerçekten rol alıp almayacağı ise merak konusu. Diğer yandan ne dizi ekibinden ne de Hande Erçel’den bu konuya dair bir açıklama henüz gelmedi. Haberin doğru olup olmadığı ilerleyen günlerde belli olacak ve bu durum bir kesinlik kazanmış olacak.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış