4 Şubat 2022 18:00 Güncelleme : 8 Şubat 2022 11:09

Kardeşlerim Kadir Bakın Diziden Neden Ayrılmış! Şimdi Ortaya Çıktı İşte Ayrılma Sebebi

Kardeşlerim Kadir Bakın Diziden Neden Ayrılmış! Şimdi Ortaya Çıktı İşte Ayrılma Sebebi

ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kardeşlerim seyirciyi ekrana kitledi. Dizi de kaza geçiren Kadir yoğun bakıma kaldırıldı ve vefat etti. İzleyicilerini üzen bu ayrılık akıllara neden ayrıldığı yönünde soru işaretleri bıraktı.

Kardeşlerim dizisi başladığı günden bu yana izleyiciyi derinden etkilemiş, ekranlara kitlemiştir. İzleyiciler beklenmedik bir şekilde dizinin kilit isimlerinden olan Kadirin diziden ayrılmasının şokunu yaşıyor.

Kardeslerim dizisinde ki kadirin ölüm sahnesi seyircileri derinden etkiledi. Diziye veda eden Halit Özgür Sarı sosyal medya hesabından veda paylaşımında bulundu.


Kardeşlerim Kadir'in Vedası


"Hayatımın en zor, en karanlık,en yorucu ama en güzel yolculuğunun bugün son günüydü. Senaryonun elime geldiği ilk günü hatırlıyorum.."Zaten ben değil miyim bu?’’ diye sormuştum etrafımdakilere Eskilerin aklına sahip şimdilerin çocuğu değil mi bu? Ailesinin kara bahtlısı.. Bilemedim ben, bilinmez de zaten.N erden bilebilirim koskocaman bir ailem olacak şu kadar zamanda? Sete çok hızlı çıkmıştık çok zor bir senaryo vardı önümüzde. Öyle bir sıkı sarıldık ki birbirimize öyle bir sahip çıktık ki AİLE olduk.
 


İlk teşekkürüm Aslan kardeşim, yolumun yoldaşı, oyun arkadaşım Yiğit’e. En zor günlerimde yanımda oldun. Sırtımı dik tuttun. Hatalarımla günahlarımla bana sahip çıktın. Bir kağıt parçasının bizi öz kardeş yapışına beraber şahit olduk. Hiç yarışmadık bugüne kadar hiç kırmadık birbirimizi ama doğruyu söylemekten de korkmadık. Beraber ağladık, beraber ağladık ve tekrar beraber ağladık. Ama öyle güldük ki sonunda :) Sen biliyorsun … Sen çok iyi biliyorsun Yiğidom benim bu daha başlangıç. Ömrüm, ömrün olsun. Sırtım hep sırtında. Çok büyük şeyler başaracağız öz kardeşim benim. WE RIDE TOGETHER WE DIE TOGETHER ! @bilalyigitkocak

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış