5 Şubat 2022 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:48

Osman Sınav Yalnız Kurt Dizisi İçin Bombayı Patlattı! Dizi Daha Başlamadı Bile

Osman Sınav Yalnız Kurt Dizisi İçin Bombayı Patlattı! Dizi Daha Başlamadı Bile

Uzun süredir ekranlarda yayınlanması beklenen Yalnız Kurt dizisi reytingleri ilk bölümde toplamaya başladı. İlk bölümünün ardından Osman Sınav bomba gibi bir sürpriz açıkladı. Bu sürpriz karşısında seyirciler resmen şok geçirecek! İşte sürprizin detayları…

Terör ve Türk siyasi tarih olaylarını kaleme alan Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümü seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Daha dizi yayına girmeden önce yapımcısı Osman Sınav, seyirciler için çıtayı oldukça yükseltmişti. İlk bölümde de seyircilerin beklentisini kesinlikle karşıladı. İkinci bölüm yaklaşırken dizinin yapımcısı Osman Sınav Yalnız Kurt dizisi ile büyük bir bomba patlattı. İlk bölüm sonrasında yapılan açıklama sonrasında sürpriz resmen şok etkisi yarattı!
 
Dün akşam yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin birinci bölümü resmen dizi reytinglerini sarstı! Büyük bir ilgiyle karşılanan Yalnız Kurt dizisinde, ülkemizin yakın tarihinden bahsediyor. Genellikle faili meçhul olaylara ve meydana gelen terör olaylarına ekranlara taşıyan dizinin ilk bölümünde ise FETÖ terör örgütü yapılanmasına yönelik önemli bir çok sahneye yer verildi.
 
Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği Yalnız Kurt dizisinin ilerleyen bölümlerde de bir çok heyecan verici olayı sahneye taşıyacağı da ilk bölümünden belli oldu. Esra Türkmen ve Zira Altay’ın mücadelesinin yeni başlamış olduğu bu projede, her sahne resmen farklı bir mesajı içerisinde barındırıyor.


 


Osman Sınavdan Şok Edecek Açıklama!

 
Osman Sınav dün akşam yayınlanan Yalnız Kurt dizisi ile bomba bir sürprizi patlattı! “ O kişilerin toplumsal hayatımızda nasıl ve nerede yansıdığını görmeye sürekli bu şekilde devam edeceğiz. Gelecek bölümler için şunu söyleyebilirim ki oldukça sürpriz dolu sahnelere yer vereceğiz.” sözlerini dile getirdi Osman Sınav’ın yapmış olduğu bu merak edici açıklama ise diziye yönelik beklentiyi oldukça arttırdı.
 
Dizinin ikinci bölümü ise yapımcı Osman Sınav’ın açıklamasından sonra oldukça merak ediliyor. Heyecanlı bekleyişin Cuma gününe kadar devam edeceği aşikar. Bir sonraki bölüm resmen seyirciler tarafından iple çekiliyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış