5 Şubat 2022 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:48

Müge Anlı Şevki Hocayı Görenler Tanıyamadı! Instagram Hesabı Beğeni Rekoru Kırdı

Müge Anlı Şevki Hocayı Görenler Tanıyamadı! Instagram Hesabı Beğeni Rekoru Kırdı

Müge anlı programının neredeyse her bölümde yer alan Şevki hocayı görenler kesinlikle tanıyamadı. Instagram hesabına denk gelen takipçiler paylaştığı gönderiye dakikalar içerisinde binlerce beğeni yağdırdı. Şevki hocanın merak edilen görüntüleri haberin detaylarında…

Atv’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında neredeyse her bölümde yer alan Şevki hocanın Instagram‘da paylaştığı gönderi resmen bomba etkisi yarattı. Eşi, oğlu ve gelini ile beraber aile hayatına yönelik eğlenceli pozları Instagram hesabı üzerinde paylaşan Şevki hoca, Müge Anlı izleyicilerini oldukça şaşırttı.


Şevki Hoca’dan Ailesi İle Mutluluk Dolu Pozlar!

ATV kanalında her yayınlanan bölümü ile reyting rekorlarına koşan gündüz kuşağı programı olarak bilinen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü doktoru Şevki hoca öyle bir gönderi paylaştı ki…. Müge Anlı ile tatlı Sert programındaki başarısı ile bilinen Şevki hoca Instagram hesabında özel hayatı ile ilgili gönderiler paylaştı. Neşesini ve hayatındaki renkleri internete Instagram hesabında yer veren Şevki hoca, Müge Anlı izleyicilerini şoka uğrattı. Ailesi ile yaşantısından güzel ve renkli görüntülere yer veren Şevki hocanın gönderisinin altı Müge Anlı’nın fanlarının yorumları ile adeta doldu taştı.

Müge anlı ile tatlı Sert programının danışman kadrosunda görevli olan Şevki Özen, Instagram profilinde paylaştığın aile paylaşımları ile son günlerde oldukça dikkat çekiyor. Programda Şevki hoca olarak bilinen Şevki Özen’in özel hayatı ise oldukça merak ediliyor. Görevi adli tıp uzmanı olarak bilinen Mehmet Şevki Özen’in evli ve bir çocuklu bir baba olduğu biliniyor. Müge Anlı takipçilerinin yakından takip ettiği Şevki Özen’in hayatı ise resmen takipçilerin merceği  altında kalıyor.

Şevki Hoca Ailesi İle İkiz Gibi!


Ailecek birbirlerine çok benzetilen Şevki Özen, oğlu ve karısı resmen ikizmiş gibi görünüyorlar. Oğlunun kesinlikle kendisine tıpatıp benzediğini dile getiren Müge Anlı’nın sıkı takipçileri, Şevki Özen’in her fotoğrafının altına muhakkak yorumlarını gönderiyorlar. Oğlunun yanı sıra eşinin de Şevki Özen’e çok benzediğini dile getiren Müge Anlı takipçileri Şevki hocanın gönderilerini yorum yağmuruna tutuyorlar.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış