5 Şubat 2022 20:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:48

Bu Fiyata Başka Sıfır Araba Alamazsınız! Sadece 154 Bin Liraya Satılacağı Duyuruldu

Bu Fiyata Başka Sıfır Araba Alamazsınız! Sadece 154 Bin Liraya Satılacağı Duyuruldu

Bu fiyatla sıfır araba almanız neredeyse imkansız! 154 bin liraya satılacağı duyurulan araca yoğun talep geldi. İşte koşan bu aracı yakalıyor!

Otomobil piyasasında 250 bin TL civarında araç satabilen çok az markadan biri olan Hyundai'den büyük hamle geldi. Güney Kore'de satışa sunduğu minik Crossover Hyundai Casper'ın ticari versiyonu da satışa çıktı. İşte fiyatı sadece 154.748 TL olan minivanı Hyundai Casper'a ait tüm detaylar. Hyundai, dünyanın çeşitli ülkelerdeki değişik pazar şart ve taleplerine uygun olarak Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai Tucson, Hyundai Elentra ve Hyundai Kona gibi otomobillerinin yanı sıra küçükleri de seçenekler arasında bulundurmaya başlıyor. Otomotiv sektörünü oldukça etkileyen ve durma noktasına getiren çip krizi  devam ederken, her segmentte en iddialı modeller ile küresel pazarlarda en güçlü markalardan biri olmaya aday Hyundai'den hamle üstüne hamle gelmektedir. Hyundai, özellikle “şehir” otomobili olarak hazırladığı minik otomobilleriyle dikkat çekiyor. En son Hyundai Casper’ı en küçük crossover modeli olarak göstermişti. Şehir içinde küçük araç sevenlerin tercihi olması beklenen bu modelin bir de Hyundai Casper Van isimli ticari versiyonu satışa sunuldu.
 


Hyundai Casper Özellikleri

 
3595 mm uzunluğa sahip olan Hyundai Casper'ın arkasında yeterli alan bulunmamaktadır. Bu nedenle Casper Van'da bagaj bölümü oluşturabilmek için arka koltuklar listeden çıkarıldı. Bu sayede 940 litre bagaj elde edilmiştir. Ön koltuklar ile arka bölümün arasına koruyucu kafes konulmuştur. Ayrıca arka ve yan camların herhangi bir sebepten dolayı zarar görmemesi için metal çubuklarla desteklenmiştir.  Hyundai Casper Van'da 1.0 litre üç silindirli atmosferik bir motor kullanılmaktadır. 75 beygir güç ve 95 Nm tork üreten bu motor yeterli olmazsa eğer, 100 beygir güç ve 172 Nm tork üreten 1.0 litre üç silindirli turbo ünite de listede bulunmaktadır. Her iki modelde de 4 ileri otomatik şanzıman ve önden çekiş bulunmaktadır. Güney Koreli kullanıcılar bu küçük modele sadece 11.400 dolar yani 154.748 türk lirası ödeyerek sahip olacaklar. Fakat Casper'ın boyutlarına inanmadığınız gibi fiyatına da inanmayın.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış