6 Şubat 2022 18:00 Güncelleme : 8 Şubat 2022 10:53

Kurum Farketmeksizin Tüm Emeklilere 80 Bin TL kredi ve 2Bin TL Avans Veriliyor! Emeklilere Gerçek İkinci Bahar Fırsatı

Kurum Farketmeksizin Tüm Emeklilere 80 Bin TL kredi ve 2Bin TL Avans Veriliyor! Emeklilere Gerçek İkinci Bahar Fırsatı

SSK, Bağ-Kur ve emekli vatandaşlara ödeme müjdesi verdi. Yapılan açıklamalara göre belirtilen bankalardan maaşlarını alan kişilere ödeme yapılacak. Vatandaşlar bu ödemeleri istedikleri zaman alabilecekler. İşte konuya dair alakalı detaylı bilgi…

Emekli maaşı olan vatandaşlarımız ihtiyaç kredisi kullanmak istedikleri zaman belirtilen şartlar kapsamında emekli maaşları üzerinden yüksek limitli kredi alabilecekler. Eğer ki maaşlarınızı Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank ya da PTT üzerinden alıyorsanız emekli promosyon kampanyası kapsamında 750 TL’ye kadar ödeme alabilmektesiniz.


Emekli İhtiyaç Kredisi Alma

Bin 500 TL’ye kadar emekli maaşı ya da dul-yetim maaşı alan vatandaşlar ödemeleri Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank ya da PTT üzerinden alıyorlarsa eğer 500 TL promosyon fırsatından faydalanabilirler. Bunların yanı sıra bin 500 ile 2 bin 500 arasında emekli maaşı alan vatandaşlar ise kamu bankalarından ya da PTT üzerinden de 625 TL emekli promosyonu alabiliyorlar. 2500 TL ve üzerinde emekli maaşı alan vatandaşlar ise 750 TL'ye kadar emekli promosyonu alabilmektedirler. 


Vatandaşlar bu promosyonlardan faydalanabilmek için maaş aldıkları banka ile 3 sene taahhüt imzalamaları gerekmektedir. Bu sebepten dolayı bu süre boyunca maaşlarını bu bankadan almaları gerekir. Kampanyaya dair daha detaylı bilgi alabilmek için bankanın size en yakın olan şubesine gidebilir ya da bankanın müşteri hizmetlerini arayarak kolaylıkla bilgi alabilirsiniz.


Tüm bunların yanı sıra 750 TL'ye kadar yapılacak olan emekli promosyon ödemeleri dışında kamu bankalarından ve PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara da 2 bin TL'ye kadar nakit avans limitleri 80 bin TL'ye kadar gelir belgesiz borç kapatma kredisi de verilme fırsatı sunuluyor.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış