26 Haziran 2022 22:09 Güncelleme : 26 Haziran 2022 22:09

Hadise Evlenince Kendini Saldı! Makyajsız ve Eşofmanlı Haline Yorum Yağdı

Hadise Evlenince Kendini Saldı! Makyajsız ve Eşofmanlı Haline Yorum Yağdı

Yakın bir zamanda Mehmet Dinçerler ile dünya evine giren Hadise, makyajsız ve eşofmanlı halleriyle objektiflere yakalandı. Tarzı ve güzelliğiyle tüm dikkatlerini üzerine çeken Hadise’nin bu halleri sosyal medya gündeminde yerini aldı. Görenler her tarzın çok yakıştığını söyledi.

30 Nisan’da Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı’nda evlenen Hadise gündeme damgasını vurmuştu. Gündemde sık sık adından bahsettiren Hadise, şimdi de eşofmanlı ve makyajsız halleriyle görüntülendi. Görenler “ne giyse yakışıyor” dedi. İşte Hadise’nin doğal halleri…

Hadise’nin Doğal ve Eşofmanlı Halleri Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

Mehmet Dinçerler ile birlikte gündemden düşmeyen Hadise geçtiğimiz Nisan ayında sessiz sakin bir şekilde dünya evine girdi. 3 milyon TL’lik tektaş yüzüğüyle gündeme damgasını vuran Hadise, sosyal medya hesabından bunu paylaştı ve bölümümüz şimdi başlıyor dedi. Mehmet Dinçerler de fotoğrafın altına “Mrs. Dinçerler” notunu düştü. 3 milyon TL’lik yüzüğün ardından gündemde bahsedilen bir diğer konu da Mehmet Dinçerler ’in aile şirketinin 130 milyon TL borcu olduğu iddia edildi.

15 Mart tarihin Mehmet Dinçerler ve ailesi ünlü popçu Hadise’yi annesi Gülnihal Açıkgöz’den istediler. Belçika’dan kızı için gelen Gülnihal Açıkgöz ve Mehmet Dinçerler ‘in ailesi Hadise’nin Göktürk’teki evine gittiler. Kız isteme töreninde her şeyin Türk geleneklerine göre olduğunu ve annesi Gülnihal Açıkgöz’de Hadise’yi istediklerini biliniyor.

Hadise’nin Doğal ve Eşofmanlı Halleri Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti

Örf ve Adetlerine Bağlı Bir Çift

Hadise ve Mehmet Dinçerler gündemden düşmüyor. Hamile iddialarını yalanlayan Hadise, ailelerinin olduğunu ve üzüldüğünü dile getirdi. Çocuk istediklerini fakat her şeyin bir zamanı olduğunu dile getirdi. Ardından örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz dedi. Bu açıklamalarıyla birlikte gündemde yer alan hamile iddialarını da yalanlamış oldu.

Geçen gün Etiler’deki bir ofisten çıkan Hadise, eşofmanlı ve makyajsız halleriyle gündemde yerini aldı. Sosyal medyaya damgasını vuran bu fotoğrafın ardından sevenleri birçok iltifatta bulundular. Her tarzın çok yakıştığını dile getiren Hadise hayranları, adeta iltifat yağmuruna tuttular. Doğal ve eşofmanlı halleri de çok sevildi.

Örf ve Adetlerine Bağlı Bir Çift

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış