22 Eylül 2022 16:00 Güncelleme : 22 Eylül 2022 16:00

Hadise hakkında şok Reza Zarrab açıklaması! Mehmet Dinçerler'le evliyken Reza Zarrab'la mı görüşüyordu?

Hadise hakkında şok Reza Zarrab açıklaması! Mehmet Dinçerler'le evliyken Reza Zarrab'la mı görüşüyordu?

Mehmet Dinçerler ile boşanma sürecinde olan Hadise hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile tekrar görüştüğü iddiaları gündemde büyük ses getirirken, Bu iddialara İbrahim Tatlıses açıklama yaptı.

Gündemde sık sık adından söz ettiren Hadise ve Mehmet Dinçerler, şimdilerde boşanma sürecine girdiler. Geçtiğimiz nisan ayında dünya evine giren çift sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerini duyurdular. Gündemde birçok iddialar dolaşırken, şimdi de Arto’dan bir iddia geldi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddianın ardından sosyal medya gündemi de karıştı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Hadise hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı

Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz nisan ayında nikah masasına oturan Hadise, sosyal medya hesabından boşanacağını duyurdu. Boşanma haberin gündemde büyük ses getirirken, Hadise hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Hadise hakkında Arto’dan gelen bu iddia gündemde de büyük ses getirdi. Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olarak bulunan Arto, Hadise hakkında Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile tekrar görüşmeye başladığını iddia etti. Arto’nun açıklamalarına göre Hadise’nin ismini temizlemek için iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlendiğini de ifade etti.

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış