22 Haziran 2022 16:09 Güncelleme : 22 Haziran 2022 16:09

Hakan Ural Sevinçle Bebek Haberini Vermişti! Nur Tuğba'nın O Açıklaması Herkesi Korkuttu

Hakan Ural Sevinçle Bebek Haberini Vermişti! Nur Tuğba'nın O Açıklaması Herkesi Korkuttu

Hakan Ural sevindirici haberi verdi ama Nur Tuğba’nın o açıklaması herkesi endişelendirdi. İki çocuk annesi olan Nur Tuğba üçüncü bebeğine hamileydi. Üçüncü bebeğinin durumu hakkında açıklama yapan Nur Tuğba’nın bu açıklamaları sevenlerini çok korkuttu.

Hakan Ural geçtiğimiz günlerde Nur Tuğba Namlı’nın üçüncü bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı. Hakan Ural, Nur Tuğba’nın hamileliğini duyururken; ailesine birinin daha katılacağını ve cinsiyetinin de erkek olacağını açıkladı. Açıklamanın ardından sevenleri oldukça mutlu oldular ve tebriklerini ilettiler. Nur Tuğba Namlı’nın hamile haberinden sonra son açıklamasında üzücü haberi verdi. Görenler oldukça üzüldüler ve endişelendiler. İşte Nur Tuğba Namlı’nın o açıklaması…

Nur Tuğba Namlı Sevenlerini Çok Fazla Endişelendirdi

Nur Tuğba Namlı üçüncü bebeğine hamileyken Hakan Ural sevindirici haberi verdi. Nur Tuğba Namlı’nın son açıklamasına göre koronavirüs testi ve sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi. Nur Tuğba Namlı’nın son açıklamasına göre koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. Açıklamasında iyi olduğunu, belinin ağrısı nedeniyle tedbir amaçlı covid testi yaptırdığını ve pozitif çıktığını açıkladı.
Açıklamasında; covidi çok hafif semptomlarla geçirdiğini, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve hamilelikle beraber bağışıklık sisteminin olduğundan daha çabuk etkilendiğini dile getirdi. Bebeğinin ve kendinin iyi olduğunu, en kısa zamanda beraber olduğunu ve iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler ifadelerini kullandı.

Nur Tuğba Namlı Sevenlerini Çok Fazla Endişelendirdi

Açıklamasının Ardından Sevenleri Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundular

Hakan Ural, Nur Tuğba Namlı’nın üçüncü bebeğinin haberini verdi ve cinsiyetinin erkek olduğunu açıklamıştı. Sevenlerini oldukça çok sevindiren bu haberden sonra Nur Tuğba Namlı’nın son açıklamasına göre koronavirüs testinin pozitif olduğunu dile getirdi. Bebeğinin ve kendisinin iyi olduğunu dile getiren Nur Tuğba Namlı, sevenlerini de oldukça endişelendirdi. Bağışıklık sisteminin hamilelikten dolayı daha çabuk etkilendiğini dile getirdi ve bebeğinin de kendisinin de gayet olduğunu ifade etti. En kısa zamanda beraber olacağını söyledi. Nur Tuğba Namlı’nın açıklamasından sonra hayranları sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve en kısa zamanda iyileşmesini istediler.

Açıklamasının Ardından Sevenleri Geçmiş Olsun Dileklerinde Bulundular

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış