21 Mayıs 2022 18:01 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 18:01

Hande Erçel’in Kardeşine Acun’dan Büyük Teklif! Survivor’da Tozu Dumana Katacak İzlemeyenler Bile TV Başından Ayrılmayacak!

Hande Erçel’in Kardeşine Acun’dan Büyük Teklif! Survivor’da Tozu Dumana Katacak İzlemeyenler Bile TV Başından Ayrılmayacak!

Survivor All Star 2022 programı, şimdilerde nefes kesen görüntülere sahne olurken Acun Medya tarafında Survivor 2023 programı için son hazırlıklarda yapılmaya başlanmıştı. Yeni sezonda programda yer alacak oyuncular yavaş yavaş ortaya çıkarken en bomba isimlerden biri de Gamze Erçel oldu. İddialara göre Gamze Erçel, yeni sezonda Survivor yarışmasında boy gösterecek. İşte, Survivor yarışmasının yeni bölümünde Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'in yer alacağına dair ortaya çıkan haberlerin merak edilen tüm detayları.

Acun Medya tarafından yıllardır ekranlara gelmekte olan Survivor programı, parkurlarda geçen kıyasıya mücadelelerin yanı sıra yarışmacı kadrosuyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Özellikle ekranlarda görmeye alışık olduğumuz kişilerin ada hayatını yaşamaları, Survivor izleyicilerini ekranları başına kilitliyordu.

Şimdilerde ise bir sonraki Survivor yarışmasına katılacağı açıklanan bir isim, magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre Acun Ilıcalı, Hande Erçel’in sosyal medya fenomeni olan kız kardeşiyle son imzaları atmaya hazırlanıyor. Bu durum, ünlü ismin sevenlerini adeta sevince boğacak. İşte, Hande Erçel’in kız kardeşinin Survivor adasına katılacağına dair ortaya atılan iddiaların merak edilen tüm detayları

Gamze Erçel Survivor 2023 Yarışmasına Katılmaya Hazırlanıyor!

Survivor All Star yarışma programı, şimdilerde tüm heyecanıyla devam ederken bir sonraki sene için yarışmaya katılması planlanan isimler de ortaya çıkmaya başladı. Bu isimlerden en merak edileni ise Hande Erçel’in güzeller güzel kardeşi Gamze Erçel oldu. İddialara göre Gamze Erçel, Survivor 2023 programı için tüm hazırlıklarını yapmaya başladı.

Ablası gibi bir dönem oyunculuk yapan ve daha sonra ‘’Bana göre değil.’’ diyerek kariyerini sonlandıran Gamze Erçel, şimdilerde Survivor programıyla anılmaya başlandı. İddialara göre Acun Medya, son anlaşmaları imzalamak için gün sayıyor. Ayrıca tüm Gamze Erçel hayranları, ünlü isimden gelecek net açıklamayı merakla beklemeye başladı.

Gamze Erçel Survivor 2023 Yarışmasına Katılmaya Hazırlanıyor!

Sosyal Medya Gamze Erçel’in Survivor’a Katılacağı Haberleriyle Adeta Çalkalandı!

Ekranlarda boy göstermek yerine sosyal medya platformlarında aktif bir katılım gösteren Gamze Erçel, şimdilerde Survivor programına katılacağı iddialarıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Güzel isim, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından Survivor 2023 programında mutlaka yer alması gereken kişilerin başında geliyor. Şu an için Gamze Erçel tarafından konuyla alakalı henüz net bir açıklama yapılmazken milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Acun Medya’nın konuyla ilgili attığı adımları dört gözle takip ediyor.  

Sosyal Medya Gamze Erçel’in Survivor’a Katılacağı Haberleriyle Adeta Çalkalandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış