2 Ağustos 2022 20:26 Güncelleme : 2 Ağustos 2022 20:26

Hanife Gürdal kendini aştı! Hem açıldı hem dekolteli pozlarla ortalığı salladı

Hanife Gürdal kendini aştı! Hem açıldı hem dekolteli pozlarla ortalığı salladı

Hanife Gürdal bu kez kendisini iyice aştı. Sosyal medya da yaptığı paylaşımlar ile olay olan eski gelin adayı kocasıyla erotik pozlarını paylaştı. Takipçileri ise o pozlara öyle sözler söyledi ki...

Bir dönemin gelin adayı olarak dikkat çeken Hanife Gürdal son dönemde yapmış olduğu paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor. Tesettürlü halleri ile evlilik programlarında boy gösteren ve evlilik istediğini söyleyen ünlü isim daha sonrasında açılmış ve bir de evlilik gerçekleştirmişti.

Eşi ile birlikte sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu pozlarla gündem olmayı başaran ve çok sayıda tepki çeken Gürdal yine sosyal medya hesabından cesur paylaşanlar yapmayı sürdürüyor. Fenomen gelin adayı olarak akıllara kazınan ve sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlarla günümüze renk katan Hanife Gürdal son paylaşımı ile yine olay olmayı başardı.

Sosyal medya paylaşımları ile olay oldu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara beğeni ve yorum yağıyor. Daha öncesinde başörtülü halleri ile birçok insana takdirini kazanan ve örnek bir gelin adayı olarak gösterilen Hanife Gürdal o dönemden bu yana çok değişti. Özellikle de saçını tekrardan açması ile Türkiye'nin gündemine oturmayı başaran gelin adayı çok sert eleştirilere de maruz kalmıştı. Daha öncesinde eşinin kucağına oturması ve göğüs dekolteli kıyafetleri ile sosyal medyada paylaşımlar gerçekleştirecek tepki alan Hanife Gürdal gelen tepkilere hiç aldırış etmiyor.

Sosyal medya paylaşımları ile olay oldu

Instagram da sürekli olarak eşiyle birlikte cesur fotoğraflar vermeyi seviyor. Son paylaşımına ise hem yorum hem de beğeni yağdı. Özellikle eleştiren çok sayıda yorum vardı. Hanife Gürdal evlilik programında aradığını bulamamış ve daha sonrasında programdan ayrılmıştı. Kendisi şu anda sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Takipçi sayısının da bir hayli yüksek olduğunu ve özellikle de sürekli olarak aktif paylaşımlar gerçekleştirdiğini belirtmekte yarar var. Özellikle de iddialı paylaşımları ve giymiş olduğu cesur kıyafetlerle de ilgi çekiyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış