28 Eylül 2022 16:06 Güncelleme : 28 Eylül 2022 16:08

Hastalara bağırıp, hakaret eden doktora soruşturma

Hastalara bağırıp, hakaret eden doktora soruşturma

İzmir'de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tahlil sonuçlarını doktor ile konuşmaya gelen anne ve küçük kızı neye uğradığını şaşırdı. Anne ve doktor arasında geçen tartışma telefonla kaydedilerek sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde doktorun sert tutumu dikkatleri üzerine çekti.

İzmir’in Konak ilçesinde gerçekleşen olayda anne kızının sonuçlarının değerlendirilmesi için hastaneye geldi. Cildiye doktoru olan D.B. ile arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada kadın doktor, anne ve kızının üzerine yürüdüğü görüntüler bir başka hasta tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Sinirden Deliye Dönen Doktor Öfke Saçtı

Hasta yakının doktora “nereye gidiyorsunuz” sorusu taraflar arasında tartışmaya neden oldu. Görüntülerde doktor, "İşim var sanane. Yöneticim çağırdı. Sana hesap mı vereceğim? Sanane. Sen kimsin? Sen kimsin de bana hesap soruyorsun. Çağırın şu güvenliği. Kim bu kadın ya. Sen kimsin de bana hesap soruyorsun. Niye dokunuyorsun bana. Bu ne manyaklıktır ya. Doktora dokunmak, konuşmak" dediği duyuldu.

Seni Mahkemeye Veririm Diyerek Tehdit Etti

Tartışma yaşanırken öfkelenen doktoru sakinleştirmek için başka bir kadın araya girdi. Doktorun omuzlarına dokunan kadına "Seni mahkemeye veririm, ödersin 10 bin lirayı görürsün" şeklinde ifade etti. Doktor hastane çalışanları ve güvenlik görevlisin araya girmesi ile ancak sakinleştirildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü olayların yakından takip edildiği ve olayla ilgili inceleme başlatıldığı bilgisini aktardı.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış