21 Şubat 2022 09:20 Güncelleme : 21 Şubat 2022 08:53

Her Dediği Olan Analizciden Yeni Yorum! Dolar 14 Lira Olacak! Kritik Tarih Açıklandı!

Her Dediği Olan Analizciden Yeni Yorum! Dolar 14 Lira Olacak! Kritik Tarih Açıklandı!

Altın ve piyasalar uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın ve dolar fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mevduatların Mart ayı sonunda yükselişe geçeceğini ifade eden Yıldırımtürk, doların 14 lira bandına çıkabileceğini de sözlerine ekledi. İşte, altın ve dolar uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ün piyasalara bomba gibi düşen açıklamaları.

Altın ve dolar fiyatları son günlerde yine yükselişe geçerken 1000 liradan gram altın alanlar tekrar aynı rakamları görüp göremeyeceklerini merak etmeye başladılar. Altın fiyatlarının artmasında Rusya – Ukrayna gerilimi önemli bir faktör olarak görülürken gram altın fiyatları 2021 yılında 1000 liranın da üzerine çıkmıştı. Gram altın ve doların yükselişiyle ilgili uzmanlar uyarılarda bulundu. Çalışmalar, doların 14 lira, altının ise 1000 lirayı görebileceğini gösteriyor.
Gram altın ve dolar fiyatları yükselmeye devam ederken altın ve piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altının Mart sonunda 900 lirayı, yıl sonunda ise 1000 lirayı aşabileceğini dile getirdi. Yıldırımtürk, Mart ayından sonra yatırımcıların dikkat etmesi gerektiğini ifade etti. İşte, altın ve dolar uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün piyasalara bomba gibi düşen açıklamaları. 

Mehmet Ali Yıldırımtürk : ‘’Altının Ons Fiyatı 2 bin 250 Dolar Olabilir!’’

Altın ve dolar hakkında çarpıcı ifadelerde bulunan Mehmet Ali Yıldırımtürk, ‘’Rusya krizi devam etmese bile yılın ikinci yarısından itibaren altının ons fiyatının 1950 – 2000 lira seviyelerine yükselmesini bekliyorum. Ayrıca Rusya – Ukrayna olayı devam ederse altının ons fiyatı 2 bin 250 dolara da ulaşabilir. Çünkü Rusya – Ukrayna krizi, Avrupa’da gaz sıkıntılarına neden olacak ve bu durum, enerji fiyatlarını arttırarak enflasyonu da tetikleyecek.’’ dedi.

Mehmet Ali Yıldırımtürk : ‘’Dolar 14 Lira Bandını Görebilir!’’

Altın fiyatlarının yanı sıra doların yükselişiyle ilgili yorumlarda da bulunan Yıldırım, ‘’Doların uzun bir süre 13.50 lira bandında yatay bir seyirde ilerlemesi bekleniyor. Bu durumda yurtdışında altının ons fiyatı yükselirse gram altın fiyatı da 850 lirayı görebilir. Ancak Mart sonunda Kur Korumalı TL Mevduat Hesapları ilk 3 ayını tamamlamış olacak. Bu hesaplarda parası olan insanlar, sistemden çıktıkları anda dolar 14 lira seviyelerini de görebilir. O zaman gram altın, bir anda 900 liraya çıkar. Bu sırada ons altında da 2 bin 250 lira seviyesi aşılırsa gram altın yıl sonunda tekrar 1000 liraya çıkabilir. Yatırımcılar olarak Mart ayını beklememiz ve mevduatların seyrini iyi analiz etmemiz gerekiyor.’’ şeklinde konuştu.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış