4 Haziran 2022 19:37 Güncelleme : 4 Haziran 2022 19:37

Hiç Kendisiyle Evlenen İnsan Olur Mu Demeyin Çünkü Oldu! Bu Kadın Evleniyor Hem de Kendisiyle!

Hiç Kendisiyle Evlenen İnsan Olur Mu Demeyin Çünkü Oldu! Bu Kadın Evleniyor Hem de Kendisiyle!

Geçtiğimiz günlerde kendisiyle evlenmek istediğini açıklayan bir kadın, dünya basınında bir anda popüler hale gelmişti. Şimdilerde kendi düğün töreni için hazırlıklara başlayan o isim, kendisiyle yapacağı balayı tatili ve tören etkinlikleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte, kendisiyle evleneceğini söyleyerek herkesin ağzını açık bırakan Hindistanlı kadına dair merak edilen tüm detaylar.

Küresel anlamda yaşanan gelişmeler, her geçen gün farklı olayları da gün yüzüne çıkarmaya devam ediyordu. Toplu ve hem cinsler arasında yaşanan evlilikler derken sonunda bu da oldu. Times of India gazetesi tarafından yapılan bir habere göre Bindu isimli bir kadın, 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek bir düğünle kendisiyle evlenmeye hazırlanıyor.

Milyonları şok eden haberi detaylarında Bindu isimli kadının ‘’feras’’ ritüeli gibi Hindu adetlerini yerine getirerek evlilik yemini ettikten sonra kendisine ‘’Evet diyeceği ortaya çıktı. Bu haber, Hindistan başta olmak üzere tüm dünyayı derinden salladı. İşte, kendisiyle evleneceğini açıklayan kadının şok eden hikayesine dair merak edilen tüm detaylar.

Kendisiyle Evlenecek Hindu Kadın Tapınakta Bir Tören Hazırlamak İstiyor!

Geçtiğimiz günlerde milyonlarca kişiyi hayrete düşüren ve kendisiyle evleneceğini açıklayan Hindistanlı kadın, şimdilerde küresel medyanın en çok konuşulan konularından biri olmayı başardı. Yapılan röportajlarda ailesinin kendisiyle evlenme kararına çok sıcak baktığını söyleyen o kadın, Gotri’de yer alan bir tapınakta tören hazırlamak istediğini ve kendisi için 5 farklı yemin metni oluşturduğunu ifade etti.

Düğünün geleneksel Hint evlilik törenlerindeki gibi olacağını açıklayan Bindu, kendisiyle bir nikah kıymasının ardından Hindistan’ın tatil bölgesi olarak bilinen Goa’da iki haftalık bir balayı turuna da çıkmayı planlıyor. Şimdilerde milyonlarca insan, kendisiyle evlenen kadından gelecek haberleri merakla takip etmeye başladı. 

Kendisiyle Evlenecek Hindu Kadın Tapınakta Bir Tören Hazırlamak İstiyor!

Dünyayı Şok Eden O Kadın Açıklama Yaptı!

Kendisiyle evleneceği haberlerine dair geçtiğimiz günlerde bir açıklama da yapan Bindu isimli kadın, ‘’Hiçbir zaman bir evlilik yapmayı düşünmedim. Fakat gelin olmak çok istiyordum. Bu nedenle bir anda kendimle evlenme kararı aldım. Kendi kendine evlenme olayını, kendini hep sevmek ve her koşulda güvende tutmak adına bir şartname olarak görüyorum. İnsanlar sadece sevdikleriyle evlenir. Ben sadece kendimi sevdiğim için kendimle evleneceğim.’’ açıklamalarında bulundu. 

Dünyayı Şok Eden O Kadın Açıklama Yaptı!

Etiketler

Dünya  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış