21 Kasım 2022 09:25 Güncelleme : 21 Kasım 2022 09:25

Hiç seveni çıkmadı! Fahriye Evcen'in okul yıllığını paylaştı, o detay herkesi şaşırttı

Hiç seveni çıkmadı! Fahriye Evcen'in okul yıllığını paylaştı, o detay herkesi şaşırttı

Fahriye Evcen, paylaşımıyla sosyal medya gündeminde yerini aldı. Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun olan güzel oyuncu, üniversite yıllığını paylaştı. Hakkında hiçbir şey yazılmaması görenlerin dikkatinden kaçmadı.

Ekranların başarılı oyuncularından Fahriye Evcen hem oyunculuk performansı hem de güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekerken, paylaşımlarıyla da gündemde adından söz ettiriyor. Son paylaşımıyla sosyal medya gündeminin çok konuşulanları arasına giren Fahriye Evcen’in okul yıllığı uzun süre gündemde yerini aldı. Okul yıllığını paylaşan güzel oyuncunun hakkında hiçbir şey yazılmaması oldukça dikkat çekti. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Fahriye Evcen okul yıllığını paylaştı

Ekranların sevilen oyuncularından Fahriye Evcen, kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile gündemde sık sık adından söz ettirirken çift, şimdilerde ikinci bebeklerinin heyecanını yaşıyorlar. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan güzel oyuncu, üniversite yıllarına ait okul yıllığını paylaştı ve sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. 2014 yılında Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olan Fahriye Evcen, kep töreninde kız arkadaşlarıyla birlikte poz vermişti. Kep töreninde eğlenceli pozlarıyla dikkat çeken güzel oyuncunun okul yıllığı da bir hayli dikkat çekti. Okul yıllığını paylaşan ünlü oyuncu sosyal medya gündeminde de en üst sıralarda yerini aldı.

Fahriye Evcen okul yıllığını paylaştı

Hakkında hiçbir şey yazılmadı

Okul yıllığında diğer öğrencilerin yıllığında yazan yorumlar dikkat çekerken, Fahriye Evcen’in anı kısmının boş olması ve okul tarafından; “Arkadaşımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Görenlerin gözünden kaçmayan bu ifadeler, gündemde de oldukça dikkat çekti. O dönemlerde oyunculuk kariyerine başlayan ünlü oyuncunun yoğun iş temposundan dolayı okula gidemediği ve bu yüzden pek arkadaşının olmadığı düşünülürken, okul yıllığına kimsenin düşüncelerini yazmaması da dikkat çekti. 2014 yılında Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olan ve kep töreninde kız arkadaşlarıyla eğlenceli pozlar veren ünlü oyuncunun okul yıllığında anı bölümüne bir şey yazılamaması gözden kaçmadı. Ünlü oyuncunun okul yıllığı uzun süre gündemde kalırken, görenler de yorum yapamadan geçemedi.

Hakkında hiçbir şey yazılmadı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

4 Yorum Yapılmış
  1. Misafir

    Bence kıskanıyorlar net

    12-12-2022 09:29
  2. derya

    bu kadınıda sevemedim gitti bir o güzel ondan başka kimse yok kibirli insanları asla sevmem

    01-12-2022 07:44
  3. İsmail

    Fahriye zevcen çok güzel ve havalı bir kız olduğu için ,kıskanılmış olabilir.

    30-11-2022 23:39
  4. Ayse

    Neden acaba, kibşr insanı bitirir.💯💯

    29-11-2022 12:21