4 Haziran 2022 18:35 Güncelleme : 4 Haziran 2022 18:35

Honda Civic Almak İsteyenler Kara Kara Düşünmeye Başladı! Bu Fiyatlara Civic Almak İsteyenler Çok Düşünsün

Honda Civic Almak İsteyenler Kara Kara Düşünmeye Başladı! Bu Fiyatlara Civic Almak İsteyenler Çok Düşünsün

Honda Civic fiyatları görenleri şaşkına çevirdi. Honda Civic almak isteyenler kara kara düşünmeye başladı. 2022 yılında Honda Civic fiyatlarına yüzde 8 oranında zam geldi. Fiyatları görenler bir çözüm arayışına girdi. İşte haberin detayları…

Honda markası oldukça sevilen ve beğenilen markalar arasında olsa da fiyatları dudak uçuklatmaya devam ediyor. Honda Civic almak isteyen fiyatlar karşısında çözüm arayışına girdiler. 2022 Haziran ayının zamlı fiyat listesi yayınlandı ve vatandaş kara kara düşünmeye başladı. Türkiye’de üretimi olmayan ve yurt dışından ithal edilen Honda Civic fiyatlarına yüzde 8 oranında zam geldi. Zam giriş seviye 50 bin TL olarak fiyatlara yansıdı.

Honda Civic Fiyatları Dudak Uçuklattı!

Honda Civic almak zamların ardından hayal olurken vatandaş ne yapacağını düşünmeye başladı. Haziran ayının zamlı fiyatlarını görenlerin bazıları vazgeçerken bazıları da çözüm arayışına girdiler. Ülkemizde 1.5 litre VTEC turbo benzinli ünite ve LPG dönüşümlü 2022 Honda Civic Sedan’ın başlangıç fiyatları 2022 Haziran ayında 679.800 TL oldu. Geçtiğimiz ay Honda Civic Sedan 629.400 TL olarak satışa sunulurken tam 50 bin TL zam geldi. 

Honda Civic Fiyatları Dudak Uçuklattı!

Tam 50 Bin TL Zam Geldi!

Honda Civic 2022 yılı Haziran ayının zam fiyatlarını açıkladı. Görenlerin ağzı açık kalırken, araç almak isteyen kişiler ne yapacağını düşünmeye başladılar. Haziran ayına bomba gibi düşen bu fiyatlar karşısında vatandaş ne yapacağını düşünüyor. Karar kara düşünen araç almak isteyen kişiler çözüm yolu bulmaya çalışıyorlar. Geçen ayla birlikte 50 bin TL zam alan Honda Civic Sedan almak artık hayal olacak. Araç almak isteyen kişilerin bazıları bu fiyatlar karşısında almaktan vazgeçse de bazıları da kendine çözüm yolu arıyor.

Geçtiğimiz ay Honda Civic Sedan, 629.400 olarak karşımıza çıkarken, Haziran ayının zamlı fiyat listesine göre 679.800 TL oldu. Geçtiğimiz ayla birlikte tam 50 bin TL zam geldi. Zamlı fiyatları görenlerin ağızları açık kaldı. Araç almak isteyen kişiler şimdi ne yapacağını düşünüyorlar.

Tam 50 Bin TL Zam Geldi!

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış