8 Haziran 2022 17:01 Güncelleme : 8 Haziran 2022 17:01

Honda Civic Almayanlar Kafasını Taşlara Vuruyor: 3. Zam Geldi İşte Fiyat Listesi!

Honda Civic Almayanlar Kafasını Taşlara Vuruyor: 3. Zam Geldi İşte Fiyat Listesi!

Türkiye'nin en çok tercih edilen araç modellerini üretmeye devam eden Japon otomotiv devi Honda, şimdilerde yükselen dolar kuru ve küresel anlamda görülen çip krizi nedeniyle fiyatlarda değişim yapma kararı aldı. Honda Civic modeli için 3. kez zam uygulama kararı alan firma, şimdilerde Civic modeli için 100 bin liradan fazla yapılan zamlarla otomobil tutkunlarını çok üzdü. İşte, yeni nesil Honda Civic modelleri için oluşturulan zamlı fiyat tarifesinin merak edilen tüm detayları ve güncel fiyat listesi.

Türkiye’nin en çok tercih edilen araç modellerini üretmeye devam eden Honda, şimdilerde farklı modelleriyle de satış rakamları kırmaya devam ediyor. Çip ve tedarik sorununu hızlı şekilde atlatmayı başaran firma, şimdilerde yeni fiyatları da tüm otomobil tutkunları için duyurdu.

Ülkemizde son aylarda yükselişe geçen dolar kuru, vatandaşların sıfır araba satın alabilmelerini neredeyse imkansız hale getiriyordu. Bu durum, çip kriziyle birlikte tetiklenmiş ve şu an için piyasa da 600 – 750 bandından aşağı araç bulmaya imkansız gözüyle bakılıyordu. Fakat ünlü otomotiv devi Honda, ürettiği araçlar için 3. kez zam uygulayan ilk firma oldu. İşte, Honda Civic almak isteyenleri adeta yasa boğacak o habere dair merak edilen tüm detaylar ve güncel fiyat listesi!

Yeni Nesil Honda Civic Modellerinin Donanımsal Özellikleri Duyuruldu!

Yıllardır Türkiye’nin en çok satan araç modelleri arasında gösterilen Honda Civic, şimdilerde hem yenilenmiş paketleri hem de yeni nesil teknolojik özellikleriyle alıcılarının karşısında çıkmaya devam ediyor. Tasarımsal açıdan herkesten beğeni toplamayı başaran model, donanımsal olarak da alıcısını tatmin etmeyi başarıyor.

Buna göre bir önceki nesil Honda Civic araç modellerinde tercih edilen 182 PS gücünde ve 240 NM tork üretebilen turbo benzinli motor seçeneğini şimdilerde daha performanslı olan 129 PS güçte 180 NM tork üretebilen yeni nesil bir benzinli motor almış durumda. Üstelik yeni Honda Civic modellerinin ülkemizde Elegance, Premium ve Executive+ paket seçenekleriyle satışa sunulduğunu da belirtmekte fayda var.

Yeni Nesil Honda Civic Modellerinin Donanımsal Özellikleri Duyuruldu!

Yeni Honda Civic Modelleri İçin Açıklanan Zamlı Fiyat Listesi!

• 1.5 L VTEC Turbo ECO Otomatik Premium 522 bin 775 lira - 679 bin 800 lira
• 1.5 L VTEC Turbo ECO Otomatik Elegance- 572 bin 875 lira - 745 bin lira
• 1.5 L VTEC Turbo ECO Otomatik Executive+ 614 bin 775 lira - 807bin 100 lira
• 1.5 L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance 561 bin 775 lira - 745 bin lira
• 1.5 L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+ 607 bin 775 lira - 813 bin 800 lira 

Yeni Honda Civic Modelleri İçin Açıklanan Zamlı Fiyat Listesi!

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış