13 Ağustos 2022 15:22 Güncelleme : 13 Ağustos 2022 15:22

Hülya Avşar Yapma Aşkım klibiyle şok etti! Sakızı yapıştırdığı yere bakın, şok olacaksınız!

Hülya Avşar Yapma Aşkım klibiyle şok etti! Sakızı yapıştırdığı yere bakın, şok olacaksınız!

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar çıkarmış olduğu “yapma aşkım” klibiyle herkese şok etti. Hülya Avşar’ın klipte sakızı yapıştırdığı yere de bir bakın çok şaşıracaksınız.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın bu akşam yayınlanacak olan yeni şarkısı Yapma Aşkım’ın klibinde sakızı ağzından çıkarıp yapıştırdığı yer sosyal medya üzerinde gündem oldu. Hülya Avşar yaptığı bu hareketi ile akıllara Metin Arolat’ın efsane şarkısı olan “Dert Değil’ klibini akıllara getirdi. İşte haberimizin devamında tüm detayları sizlerle…

Hülya Avşar yeni şarkısı olan “Yapma Aşkım” klibindeki davranış

Ünlü oyuncu Hülya Avşar bu akşam yayınlanacak olan yeni single “ Yapma Aşkım’ın’ klibinde yönetmen koltuğuna oturdu. Balat’ta yapılan tüm çekimlerde Avşar kızına 50 kişilik ekip eşlik etmektedir. Klipte oyuncu Tarık Ündüz de yer almaktadır. Sosyal medya hesabından klip tanıtımını paylaşmış olan Hülya Avşar’ın seksiliği ve de çiğnemiş olduğu sakızı çıkarıp göğsüne yapıştırması tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın bu hareketleri ise herkesin aklına “Metin Arolat’ın unutulmaz bir şarkısı olan “Dert Değil’in klibinde olduğu gibi süt dökme sahnesini akıllara getirmiştir.’ Ünlü şarkıcı Hülya Avşar daha öncelerde ise “selfie” adlı filmin yönetmen koltuğuna da oturmuştu. 

Hülya Avşar yeni şarkısı olan “Yapma Aşkım” klibindeki davranış

Hülya Avşar’ın herkesin ilgi ile takip ettiği o şarkısı

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar yeni çıkarmış olduğu klibi ile konuşulmaya başlanmıştır. Sosyal medya hesabı üzerinden ünlü şarkıcıya birçok yorum gelmektedir. Bu durum karşısında ünlü oyuncu ve sunucu Hülya Avşar ise sessiz kalmayı tercih etmiştir. “Yapma Aşkım” klibinde canlandırdığı oyunculuk performansı ile harika bir performans sergileyen Avşar sosyal medyayı ise ikiye bölmüştür.

Ünlü oyuncu Hülya Avşar’ın takipçilerinin bir kısmı klibi beğense de bir kısmı ise yaptığı hareketler karşısında şok yaşamıştır.” Kimisi yaşına bak be kadın böyle bir klip mi çekilir” derken kimisi ise usta şarkıcıya övgüler yağdırdı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu olan Hülya Avşar’ın çekmiş olduğu klipte ünlü oyuncu Tarık Ündüz de rol almaktadır. 

Hülya Avşar’ın herkesin ilgi ile takip ettiği o şarkısı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış