15 Şubat 2022 15:30 Güncelleme : 20 Şubat 2022 12:31

Hülya Avşar Yeni Sevgilisiyle Sarmaş Dolaş Yakalandı! Görenler Gözlerine İnanamıyor Bakın Yeni Sevgilisi Kim Çıktı

Hülya Avşar Yeni Sevgilisiyle Sarmaş Dolaş Yakalandı! Görenler Gözlerine İnanamıyor Bakın Yeni Sevgilisi Kim Çıktı

Hülya Avşar bu sefer magazine tek başına düşmedi! Sevgilisi ile sarmaş dolaş magazine düşen Hülya Avşar’ı görenler gözlerine inanamadı. Yeni bir aşka yelken açan ünlü sanatçı, aşkını bu sefer gözler önünde yaşıyor.

Yalnızlığa alışmış, 12 yıldır hayatına kimseyi almayan ünlü sanatçı Hülya Avşar yeni bir aşkla gündeme geldi! İş insanı olan Cemal Güzelci’yle yeni bir aşka yelken açan ünlü sanatçı Hülya Avşar magazine aşk dolu pozlar verdi. Romantik bir akşam yemeğinde mutluluk dolu pozlar veren Hülya Avşar ve Cemal Güzelci çiftinin, sarmaş dolaş halleri medyaya yansıdı. 

12 yıldır sadece iş hayatı ile gündeme gelen Hülya Avşar’ın yalnızlığı sonunda son buldu. Magazinde özel hayatı ile gündeme gelmeyen ünlü sanatçı sonunda aşk hayatını medyaya taşıdı. Geçtiğimiz Çarşamba akşamında, yeni hayat arkadaşı Cemal Güzelci ile görüntülenen güzel ve başarılı sanatçı aşk dolu pozlar verdi.

Avşar’dan Aşk Dolu Pozlar

14 Şubat Sevgililer Günü’nü eski eşi olan Kaya Çilingiroğlu’yla beraber vakit geçiren Hülya Avşar, yemek çıkışında magazincilerin sorularını cevapladı. “Hülya Hanım sevgiliniz var mı?” sorusunu yönelten magazinciler, “Benim çok fazla sevgilim var. Bu günü birçok sevgilimle beraber paylaştım. Bu nedenle gününüz nasıl geçti diye sorsanız, çok yoğun geçti derim. Sevgili sayım çok fazla olduğu için kendime bir harem kurdum diyebilirim.” sözlerini dile getirdi.

Hayalinde canlandırmış olduğu erkeği dile getiren Hülya Avşar; “Instagram’ı olan bir erkek arkadaş kesinlikle istemem. Ben erkeklerin instagram kullanmasını doğru bulmuyorum. Bence hiç yakışmıyor. Sosyal medyaya girip de saatlerce vakit geçiren erkek benim birlikte olabileceğim bir erkek tipi değil. Spor yapmayan erkek de kesinlikle benim kalemim değil.” dedi.

Avşar’dan Aşk Dolu Pozlar

Hülya Avşar’ın Aşk Dolu Pozları

Hülya Avşar’ın aşk dolu pozları resmen magazin dünyasını sarstı geçti. Aşık çift birlikteliklerini bu güzel pozlarla kanıtladılar. İşte Hülya Avşar ve Cemal Güzelci çiftinin aşk dolu pozları… 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış