29 Mayıs 2022 23:23 Güncelleme : 29 Mayıs 2022 23:23

Hyundai Ucuz Araç İçin Düğmeye Bastı! Bu Yeni Model Çok Satacak!

Hyundai Ucuz Araç İçin Düğmeye Bastı! Bu Yeni Model Çok Satacak!

Otomobil tutkunlarının en beğendikleri araçları üretmeye devam eden Hyundai markası, şimdilerde öyle bir adım attı ki milyonlarca vatandaş sevince boğulacak. Firma, ülkemizde yaşanan dolar yükselişlerine karşı piyasaya en ucuz araç modelini sokmaya hazırlanıyor. İşte, dünya genelinde satış rekorları kıran ve iddialara göre Türkiye pazarına girecek olan o araç modeline dair merak edilen tüm detaylar.

Türkiye piyasasına girdiği ilk günden beri milyonlarca satış rakamına ulaşmayı başaran otomotiv devi Hyundai, şimdilerde farklı bir haberle gündeme gelmeye başladı. Çip ve tedarik krizini çabucak atlatan firma, ülkemizde yükselen dolar fiyatlarına karşı piyasaya ucuz araba sokmak için hazırlanıyor.

Hyundai, şimdilerde Türkiye’deki araç piyasasını domine edebilmek için sadece Hindistan’da satışa sunduğu bir araç modelini ülkemizde de satmaya hazırlanıyor. Firma tarafından yapılan bu hareket, tüm otomobil severler tarafından yoğun alkış alırken sıfır araç sahibi olmak isteyen kişileri de çok sevindirecek gibi duruyor. İşte, Hyundai tarafından ucuz otomobil satışı için atılan o adımın merak edilen tüm detayları.

Hyundai Çok Ucuz Olan O Araç Modelini Türkiye Piyasasına Sokmaya Hazırlanıyor!

Ülkemiz trafiğinde yer alan en sevilen araçlara imza atmayı başaran firma Hyundai, şimdilerde görülmemiş bir harekete imza atmaya hazırlanıyor. Firma, şimdilerde sadece Hindistan genelinde satışa sunduğu Santro modelini otomobil severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Hyundai, yapılan açıklamaya göre ucuzluk anlamında beğenileri toplayan ve donanımsal özellikleriyle göz kamaştıran Santro modelini yakında ülkemiz piyasasına sokacak. Bu haber, milyonlarca vatandaşı sevince boğarken yakında Hyundai şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şimdilerde milyonlarca vatandaş, fiyat aralığı 100 bin lira civarında olacak Hyundai Santro modellerinin ülkemiz pazarına girmesini dört gözle beklemeye başladı. 

Hyundai Çok Ucuz Olan O Araç Modelini Türkiye Piyasasına Sokmaya Hazırlanıyor!

İşte Hyundai Santro Modelinin Merak Edilen Türkiye Fiyatları!

• 1.1 Epsilon MPI 5 Vites Manuel Santro (Era Exe) 10.220 Lira
• 1.1 Epsilon MPI 5 Vites Manuel Santro (Magna) 111.930 Lira
• 1.1 Epsilon MPI 5 Vites Manuel Santro (Sportz) 119.549 Lira
• 1.1 Epsilon MPI 5 Vites Manuel Santro (Asta) 125.394 Lira
• 1.1 Bi-Fuel CNG 5 Vites Manuel Santro (Sportz) 133.932 Lira

İşte Hyundai Santro Modelinin Merak Edilen Türkiye Fiyatları!

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış