21 Haziran 2022 20:08 Güncelleme : 21 Haziran 2022 20:08

İbrahim Tatlıses'in Eşi Bombayı Bıraktı! Eski Eşi Adalet Sara'dan Tatlıses'e Yılın Göndermesi

İbrahim Tatlıses'in Eşi Bombayı Bıraktı! Eski Eşi Adalet Sara'dan Tatlıses'e Yılın Göndermesi

İbrahim Tatlıses’in sosyal medya hesabına yazdığı bir mesaj sonrasında Adalet Sara’dan gönderme gecikmedi. Sitem içerikli mesaj sonrasında İbrahim Tatlıses’e gelen bu gönderme gündeme damgasını vurdu. Eski eşi Adalet Sara’dan bu imalı gönderme sosyal medya gündeminde yerini aldı. Görenler anlam veremedi.

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından babalar gününde imalı bir paylaşım yaptı. Baba’nın kıymetiyle ilgili bir mesaj yazıp paylaşan İbrahim Tatlıses’e cevap da gecikmedi. Eski eşinin imalı göndermesi karşısında İbrahim Tatlıses suskunluğunu koruyor. İşte İbrahim Tatlıses’in sitem içerikli o paylaşımı…

İbrahim Tatlıses Sitem İçerikli Paylaşım Yaptı Eski Eşinden İmalı Cevap Gecikmedi

7 çocuk babası olan İbrahim Tatlıses’in babalar gününde yaptığı bu paylaşım adeta sosyal medyaya damgasını vurdu. Görenlerin anlam veremediği bu paylaşımın ardında eski eşi Adalet Sara’dan imalı cevap geldi. 70 yaşında ve 7 çocuk babası İbrahim Tatlıses, babanın kıymetini bilmeyen kişilere ahmak oğlu ahmak dedi ve bu paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu paylaşımın ardından akıllara oğlu Ahmet Tatlıses ile aralarının bozuk olmasından dolayı mı paylaştığı geldi. Ahmet Tatlıses bu paylaşımın ardından suskunluğunu korudu ve cevap annesi Adalet Sara’dan geldi. 

İbrahim Tatlıses Sitem İçerikli Paylaşım Yaptı Eski Eşinden İmalı Cevap Gecikmedi

İmalı Gönderme Geldi

Sosyal medyaya damgasını vuran İbrahim Tatlıses’in paylaşımından sonra Adalet Sara kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımın içeriği yine babalar günüyle ilgiliydi. Ahmet Tatlıses yerine annesinin cevap verdiği düşünüldü.

Adalet Sara’nın paylaşımında şu cümleler geçiyordu; Bugün babalar günüymüş, hangi babaların günü kutlu olsun yazdı ve ardından anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladına feda etmeyenlerin dedi. Ardından kız, oğlan, üvey, öz ayrımı yapmadan sevgisini kuruşunu pay edenlerin yazdı. Adalet Sara’nın yazdığı bu paylaşım İbrahim Tatlıses’e imalı bir gönderme olarak düşünüldü. Babalar günün yapılan bu paylaşımlardan sonra Ahmet Tatlıses’in ne tepki verdiği oldukça merak edildi. İmalı gönderme yapan Adalet Sara ve İbrahim Tatlıses konuyla ilgili bir açıklama yapmadılar. 

İmalı Gönderme Geldi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış