22 Haziran 2022 18:58 Güncelleme : 22 Haziran 2022 18:58

İbrahim Tatlıses Oğlu Ahmet Tatlıses'e Resmen Kan Kustu! Büyü İddiası Ortalığı Salladı İmparatoru Böyle Hiç Görmediniz

İbrahim Tatlıses Oğlu Ahmet Tatlıses'e Resmen Kan Kustu! Büyü İddiası Ortalığı Salladı İmparatoru Böyle Hiç Görmediniz

İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses için resmen ağzına geleni söyledi. İbrahim Tatlıses’in söyledikleri görenlerin ağzını açık bıraktı. “Canıma yetti artık” dedi ve resmen eski eşine ve oğlu Ahmet Tatlıses’e kan kustu.

İbrahim Tatlıses’in büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile arasında sorunları olduğu ara ara gündeme gelse de İbrahim Tatlıses bu sefer ağzına geleni söyledi. Bir magazin programına röportaj veren İbrahim Tatlıses’in bu açıklamaları gündeme damgasını vurdu. İbrahim Tatlıses’in bu açıklamaları görenlerin ağzını açık bıraktı. İşte İbrahim Tatlıses’in röportajda söyledikleri…

İbrahim Tatlıses Açtı Ağzını Yumdu Gözünü Hedefinde Eski Eşi ve Oğlu Ahmet Tatlıses Var

Bir magazin programına röportaj veren İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldı. İbrahim Tatlıses, büyük oğlu Ahmet Tatlıses’in kendisine çok büyük ihanetler ettiğini dile getirdi. Eski eşini de hedefine alan İbrahim Tatlıses, Adalet Sara için daha ne istiyorsun, her ay maaş veriyorum dedi ve ardından kurulu evinde oturuyorsun diye ekledi. Röportajında Ahmet Tatlıses için kurşun yediği zamanlarda Ahmet Tatlıses’in tüm kasayı boşalttığını da ifade etti. Gündemde yerini alan bu olaylı açıklamalar görenleri şok etti. 

İbrahim Tatlıses Açtı Ağzını Yumdu Gözünü Hedefinde Eski Eşi ve Oğlu Ahmet Tatlıses Var

7 Dükkan Verdim Dedi

Eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında konuşan İbrahim Tatlıses’in bu röportajı adeta gündemi salladı. Hedefinde Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses vardı. 45 sene önce ayrıldığını ve 45 senedir maaş ödediğini dile getirdi. Bir maaşı ödemediği zaman şirketi karıştırdıklarını, oğluna yedi dükkan verdiğini ve hepsini batırdığını dile getirdi. Ardından hiçbir evladının mağdur olmadığını ve hiçbir evladını mağdur etmediğini ifade etti.
Röportajın devamında da hiçbir kadını mağdur etmediğini, Perihan Savaş da olmak üzere dedi. Adalet hanımdan 45 senedir ayrı olduğunu ve bir tek dini nikahının düşmediğini dile getirdi. Oğlu Ahmet Tatlıses için en büyük ihaneti yapan o, 7 dükkan verdim en güzel dükkanları batırdı ifadelerini kullandı.

7 Dükkan Verdim Dedi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış