25 Haziran 2022 23:02 Güncelleme : 25 Haziran 2022 23:02

İbrahim Tatlıses'ten Hülya Avşar'a İnanılmaz Sitem! Konserde Herkesin İçinde O Sözleri Söyledi

İbrahim Tatlıses'ten Hülya Avşar'a İnanılmaz Sitem! Konserde Herkesin İçinde O Sözleri Söyledi

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar’a sahnesinden seslendi. Hülya Avşar adına yazılan “Hülya” isimli şarkıyı seslendirdi ve ardından Hülya Avşar hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara hakkında şok eden açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses’e eski eşinden ve oğlundan cevap gecikmemişti. Gündeme damgasını vuran bu imalı göndermelerden sonra Kadınlar Matinesinde sahneye çıkan İbrahim Tatlıses gündemde yerini aldı. İbrahim Tatlıses’in sahnesini izlemeye gelenler arasında eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada Tatlıses de vardı. Sahne alan İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar’a yazılan Hülya isimli parçayı sevenleriyle birlikte söyledi ve ardından Hülya Avşar’a seslendi. İşte İbrahim Tatlıses’in Hülya Avşar hakkında söyledikleri…

İbrahim Tatlıses Hülya Şarkısını Söyledi Ardından Hülya Avşar’a Seslendi

Uzun bir aradan sonra Kadınlar Matinesi olarak Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sahne alan İbrahim Tatlıses’i sevenleri ve küçük kızı yalnız bırakmadı. Sahnesini izlemeye gelenler arasında eski eşi Ayşegül Yıldız da bulunuyordu. Kadın hayranları, daha konser başlamadan kapının önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Eski şarkılarını da seslendiren İbrahim Tatlıses; “Bir Kulunu Çok Sevdim, Bebeğim, Haydi Söyle ve Hülya” adlı şarkılarını da sevenlerine söyledi. Sevenleriyle birlikte şarkılarını seslendiren İbrahim Tatlıses, Hülya adlı şarkısından sonra arkadaşı Hülya Avşar’a seslendi.

Hülya Avşar’a yazılan Hülya adlı şarkıyı sevenleriyle birlikte söyleyen İbrahim Tatlıses, şarkıyı bitirdikten sonra “Hülya beni haftada beş gün arıyor ve aramasana bıktım diyorum” ifadelerini kullandı. Ardından “dostum değil misin ararım “dediğini de dile getirdi. Hülya şarkısından sonra açıklamalarında şu ifadeyi kullandı. “Hülya böyledir, Hülya tektir, Hülya yardır, Hülya değerdir”

İbrahim Tatlıses Hülya Şarkısını Söyledi Ardından Hülya Avşar’a Seslendi

İbrahim Tatlıses Şarkının Ardından Hülya Avşar’ın Dostluğunu Övdü

Kadınlar Matinesinde sahne alan İbrahim Tatlıses eski dostu Hülya Avşar’a seslendi. Hülya Avşar’ın haftada beş gün aradığını dile getirdi. Hülya Avşar’ın vefakâr olduğunu dile getiren İbrahim Tatlıses, sevenleriyle birlikte “Hülya” adlı şarkısını dile getirdi ve sahnesinde eski dostu Hülya Avşar’a da bu şarkının ardından seslendi. 

İbrahim Tatlıses Şarkının Ardından Hülya Avşar’ın Dostluğunu Övdü

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış