20 Şubat 2022 10:29 Güncelleme : 20 Şubat 2022 10:29

İkinci El Fiyatına Araç! Hyundai Kampanya İçin Düğmeye Bastı, Resmen Yok Fiyatı Satacak

İkinci El Fiyatına Araç! Hyundai Kampanya İçin Düğmeye Bastı, Resmen Yok Fiyatı Satacak

Otomobil fiyatları için indirim ve kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Araba almayı düşüneler bu fırsatları kaçırmamalı. Hyundai da kampanya ve indirim yapan firmalar arasında girdi. İşte Hyundai’ın yapacağı kampanya ve indirim detayları...

Otomobil fiyatları bir süredir oldukça yüksek gidiyor. Hem araçlara hem de akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar, vatandaşın araba almasına engel oluyordu. Ancak diğer taraftan satışların düşmesinin de etkisiyle firmalar indirim ve kampanya uygulamaya devam ediyor. Bu sayede otomobil almayı düşünenler harekete geçebilir. Hyundai, Şubat ayı için fiyat listesini yayınladı ve yapacağı kampanyaları duyurdu. Şubat ayının sonuna kadar kampanyalar devam edecek. Alıcıların bu tarihi kaçırmaması gerekir.

Hyundai’ın Yaptığı Kampanyanın Detayları

Firma, kendi resmi sitesinden kampanyayı duyurdu. Hyundai’ın i20 modeli için, alıcıların işini kolaylaştıracak bir kampanya sunuluyor. İ20 modeli için düzenlenen kampanya, kullanıcının tercihine göre değişiklik gösterebiliyor. Alıcılar 32.600 TL’ye kadar indirim fırsatından yararlanabileceği gibi, 55.000 TL’ye 12 ay boyunca %0.99 faiz fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Bu kampanya sadece 2022 model Hyundai i20 modeli için geçerli. 32.600 TL’lik indirimi bu modelin alt modeli 1.4 Style AT için kullanabiliyorsunuz. Diğer yandan %0.99’luk faiz oranı fırsatı ise kredi koruma hayat sigortasının satın alınması koşulunu bulunduruyor.

Bu haliyle bile piyasa koşullarına göre, otomobil alıcılarının bir hayli işini kolaylaştıracak olan bu kampanyanın son tarihini kaçırmayın. 

Hyundai’ın Yaptığı Kampanyanın Detayları

Kampanya Süresi Ne Kadar?

Hyundai’nin açıklamasını yaptığı bu kampanya Şubat sonunda bitecek. Kampanyadan faydalanmak isteyen alıcılar, Şubat ayı bitmeden işlemlerini başlatmaları gerekiyor. Otomobil fiyatlarının ateş pahası olduğu bu dönemde 55 bin TL’yi bulan indirimler ve %0.99’luk faiz oranı, alıcıların işini kolaylaştırabilir.

Eğer siz de kısa süre içerisinde sıfır araç almayı düşünenler arasında iseniz, 28 Şubat tarihinde sona erecek kampanya için bir an önce başvurun. Bu tarihten sonra uzunca bir süre, böyle bir fırsat karşınıza çıkmayabilir. Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi almak için en yakın Hyundai bayiliğine gidebilir ya da internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış