10 Nisan 2022 09:01 Güncelleme : 10 Nisan 2022 09:01

Iphone’un İndirimi Başınızı Döndürebilir! Iphone 11,12,13 İlk Kez Bu Kadar Ucuz Satılıyor! Yetişenler Alacak!

Iphone’un İndirimi Başınızı Döndürebilir! Iphone 11,12,13 İlk Kez Bu Kadar Ucuz Satılıyor! Yetişenler Alacak!

Dünyanın en kaliteli ve şık telefonlarını üreten Apple markası, ülkemizde de sıklıkla tercih edilen telefon modellerine imza atıyordu. Geçtiğimiz yıllarda yükselen dolar kuru, Iphone modellerine erişim sağlanmasını neredeyse imkansız hale getirmişti. Fakat şimdilerde teknoloji meraklılarını sevince boğan indirim haberi geldi. İşte, Apple tarafından yapılacağı iddia edilen kaçırılmayacak indirim kampanyasının merak edilen tüm detayları.

Dünyanın en çok tercih edilen telefon markaları arasında yer alan Iphone, Türkiye’de de sıkı bir müşteri kitlesine sahipti. Vatandaşlar, bütçelerinin yettiği kadar kaliteli Iphone telefonlarını alarak uzun yıllar boyunca kullanıyorlardı. Şimdilerde yaşanan dolar artışları, Iphone fiyatlarının da zirve noktasına çıkmasına neden oldu.

Hem tasarım hem de performans açısından göz dolduran Iphone modelleri, kurdaki değişimler nedeniyle teknoloji tutkunlarını çok üzüyordu. Şimdilerde Iphone telefon modelleri için inanılmaz indirimler yapılmaya başlandı. Bu durum, vatandaşların Iphone bayilerine akın etmelerine neden oldu. İşte, yeni nesil Iphone modellerinde yapılan indirimlerin merak edilen tüm detayları.

Apple Firması Iphone Ürünlerinde İndirime Gidiyor!

Geçtiğimiz günlerde Iphone telefonları için indirimler peş peşe gelmiş ve birçok teknoloji mağazası, indirim haberini açıklamıştı. Iphone satışı konusunda resmen bir yarış içerisine giren MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar, kaçırılmayacak indirimlerle isimlerinden söz ettirmeyi başarmışlardı. Şimdilerde Apple tarafından bizzat yapılacak bir indirim haberi sızdırıldı. 11.700 liraya satılan Iphone 11 modelleri 10.000 bin liraya, 14,500 lira olan Iphone 12 modelleri, 12 bin liraya ve 19 bin liraya satışa çıkan Iphone 13 modelleri ise 17.500 liraya kadar indirilecek. Bu sayede vatandaşlar, kaliteli ve şık Iphone ürünlerine çok daha rahat bir şekilde erişim sağlayabilecekler.

Apple Firması Iphone Ürünlerinde İndirime Gidiyor!

Apple’ın Yaptığı İndirimin Detayları Belli Oldu!

Apple tarafından Iphone telefonlarda yapılan indirim, Türkiye çapında büyük yankı uyandırırken kaçırılmayacak indirimlerin kaynağı da belli oldu. İddialara göre Apple, kendi sistemini bir metaverse evreninde inşa edecek. Bu uygulama, birkaç hafta boyunca sürecek ve işlemler bittikten sonra tüm Apple ürünlerinde indirimler görülmeye başlanacak. Bu indirimler, yalnızca Türkiye’de değil küresel anlamda geçerli olacak. Şimdilerde milyonlarca teknoloji tutkunu, Iphone telefonlar için gelecek büyük indirim kampanyalarını merakla beklemeye başladı. 

Apple’ın Yaptığı İndirimin Detayları Belli Oldu!

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış