10 Ağustos 2022 12:14 Güncelleme : 10 Ağustos 2022 12:14

İrem Derici hızlı çıktı, Cem Belevi'yi kalbinden sildi! Bakın ünlü şarkıcı şimdi kiminle aşk yaşıyor

İrem Derici hızlı çıktı, Cem Belevi'yi kalbinden sildi! Bakın ünlü şarkıcı şimdi kiminle aşk yaşıyor

İrem Derici Cem Belevi'yi hemen unuttu. Yeni sevgilisi ile pozlar veren İrem Derici aldatılmayı kabul etmedi. Kısa süre önce yeni bir aşka yelken açan isim şok paylaşım yaptı.

Aşk hayatı ve söyledikleri ile her zaman gündem olmayı başaran İrem Derici yeni aşkını çok kısa sürede buldu. Önce eski sevgilisinden ayrılma nedeninin aldatma olduğu iddia edilse de kendisi bu konuyla alakalı bir açıklama gerçekleştirmedi. İrem Derici sosyal medya hesabından son derece iğneleyici bir paylaşım gerçekleştirmişti.

Yapmış olduğu açıklamada “sefil hayatının geri kalanı da sana mutluluklar diliyorum.” sözüyle eski sevgilisine tepki göstermişti. Cem Belevi ise konuyla alakalı İrem Derici ile ayrıldıklarını ve bunu açıklamak istemediğini söylemişti. Ancak ortaya atılan iddialar hiç de hoş değil. Cem Belevi İrem Derici daha önce defalarca kez aldattı. İrem Derici ise yeni aşkını kısa süre önce duyurdu.  

İrem Derici aldatmayı sindiremedi

İrem Derici aldatmayı sindiremedi ve sosyal medya hesabından son derece Kindar sözler gerçekleştirdi "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" paylaşımı ile de olay olmuştu. Bu yaşananlardan sonra ve İrem Derici'nin paylaşımlarından sonra Cem Belevi ise önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

İrem Derici aldatmayı sindiremedi

Sevgilisi ile aşk pozları

 Cem Belevi yapmış olduğu açıklamada "Aslında biz sizin zannettiğinizden daha önce ilişkimizi noktaladık" dese de bu çok fazla inandırıcı olmamıştı. İrem Derici ise yeni aşkını çok kısa sürelerde buldu. Özellikle güzel şarkıcının konserini izleyen yeni sevgilisi de bir an olsun onu yalnız bırakmıyor. Ömer Gülşen ve İrem Derici arasında hızlı bir aşk başladı. İkili bir haftadır doludizgin şekilde aşklarını yaşamayı sürdürüyor. İrem Derici şimdilerde genç sevgilisi ile aşkın tadını çıkarıyor. Sevgilisi İrem Derici’nin konserini en önden izledi. 

Sevgilisi ile aşk pozları

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış