8 Ağustos 2022 09:38 Güncelleme : 8 Ağustos 2022 09:38

İslam Memiş 15 Ağustos diyerek net tarihi verdi! Yatırımcılar panikledi:

İslam Memiş 15 Ağustos diyerek net tarihi verdi! Yatırımcılar panikledi:

İslam Memiş 15 Ağustos'a kadar alım için fırsat var dedi piyasalar bir anda karıştı. Dolar ve altın konusunda her zaman net açıklamalar yapan ünlü ekonomist yine tarih verdi.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar ile alakalı tahminlerini yapmaya devam ediyor. Özellikle altın fiyatlarındaki hareketlenmeden sonra istatistik ve detayları açıklayan İslam Memiş gelecek dönemde hem altın hem de dolar ile alakalı değerlendirmelerini tekrarladı.

Memiş altının Ağustos 15'inden sonra ciddi bir fırsat oluşturacağını ve bu nedenle de yatırımcının dikkatli olması gerektiğini savunuyor. Gram altın ve dolardaki yükseliş her geçen gün devam ediyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş de konuyla alakalı önemli açıklamalar yaptı. Ağustos ayındaki yükselmeleri değerlendiren İslam Memiş asıl alım fırsatlarının ayın 15'inden sonra yapılacağını ve yatırımcının mutlaka dikkatli olması gerektiğini savundu.

Kritik tarihi açıkladı

 Dolar ve altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlara uyarılar veren İslam Memiş önümüzdeki ayın 15'i altına yatırım yapmak isteyenler için son derece önemli altıda al sat yapacaklar mutlaka dikkatli olmalıdır ifadelerini kullanmıştı. Gram altında yükselme hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcı bunun farkında ve geçtiğimiz aylarda 960 lira seviyesine çıkan gram altın Ağustos ayında bin lirayı geçti.

Yeni altın alacaklara tavsiyeler veren ünlü yatırımcı “15 Ağustos 2022 tarihinden itibaren gram altın seviyesini hızlı bir şekilde artması normal olacaktır. Bir sonraki yataklarda fiyatın 1100 lira üstüne çıkması ve özellikle de yılsonunda 1500 liraya kadar artmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Para piyasalarında son derece başarılı analizler  yapan ünlü ekonomist altın konusunda da tavsiyelerine devam ediyor. Daha önce de yorgan altı ve yastık altı yatırımların asla bozulmaması gerektiğini söyleyen İslam Memiş 15 Ağustos'a kadar alım için bir fırsat olduğunu söyledi.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış