25 Şubat 2022 01:00 Güncelleme : 25 Şubat 2022 01:00

İslam Memiş Altın Bombasını Patlattı! Gramı 1450 Lira Olacak Demişti! İşte Altın Fiyatları

İslam Memiş Altın Bombasını Patlattı! Gramı 1450 Lira Olacak Demişti! İşte Altın Fiyatları

Altın ve para uzmanı olarak Youtube hesabı üzerinden yatırımcılara sıklıkla tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde altın ve dolar hakkında görüşlerini de paylaştı. Ukrayna - Rusya krizinin piyasalarda önemli bir etkiye neden olacağını söyleyen Memiş, iki yatırım aracı hakkında yıl sonu değerlendirmelerini de paylaştı. İşte, altın ve para uzmanı İslam Memiş'in piyasalara bomba gibi düşen açıklamaları.

Youtube kanalı üzerinden yatırımcılara flaş açıklamalarda bulunan altın ve para uzmanı İslam Memiş, ‘’Putin’in yaptığı açıklama jeopolitik riskleri tırmandıran bir ifadeydi. Savaş çanları yavaş yavaş çalmaya başladı. Geçen hafta da manipüle edildi. Şu an için savaş başlamadı ama piyasalarda savaş fiyatlandırması yapıldığı fiilen görülmektedir.’’ dedi. İslam Memiş’in bu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Mart ayında FED’in faiz kararından itibaren piyasalarda yeni fiyatlandırma tarifeleriyle karşılaşacağımızı söyleyen Memiş, yatırımcıların kendilerini nasıl korumaları gerektiği konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, özellikle gram altın için 1450 lira beklentisi olduğunu bildirdi. Söylediklerinin bir yatırım tavsiyesi olmadığını belirten Memiş, ‘’Altın ve gümüşün ons fiyatında doğal yükselmeler görmüş olduk. Bu yükselişlerin ne kadar sağlıklı olduğunu önümüzdeki haftalarda net bir şekilde göreceğiz.’’ dedi. 

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış