24 Şubat 2022 14:34 Güncelleme : 24 Şubat 2022 22:09

İslam Memiş Altın Yatırımcılarına Seslendi! Altında Ezberler Bozulacak Düşüş Bitti

İslam Memiş Altın Yatırımcılarına Seslendi! Altında Ezberler Bozulacak Düşüş Bitti

İslam Memiş altına yatırım yapanlara önemli duyurularda bulundu. Türk para piyasasındaki dalgalanmalar sebebiyle yaşanan artışlar dışında dünya çapında altın fiyatlarında önemli bir düşüş yaşanmıştı. İslam Memiş altının ezber bozan düşüşünün sona erdiğini açıkladı.

Vladimir Putin’in imzası sonrası emtialar yükselmeye devam ederken gram altın/Türk Lirası da zirveye oynamaya devam ediyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları için “Artık düşüş bitti, önümüzdeki dönemlerde hızlı bir yükselme yaşanacak” dedi. 

Rusya ve Ukrayna’ Krizi Altına Yansıdı

Tüm para piyasaları dünya genelinde yaşanan olumlu ve olumsuz pek çok olaydan etkilenirken Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin hızla artış gösterdiği bu günlerde altın fiyatları da zirvelere oynamaya başladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in dün yaptığı konuşma sonrasında altın fiyatları da hızla artmaya başladı. Güne ONS altının fiyatının 1900 doların üstünde başlaması pek çok yatırımcıyı şaşırtan bir gelişme oldu. Gram altın fiyatı şu an 846 Türk Lirasına ulaşırken bu artışların devam edeceği çoğu para piyasaları uzmanları bu artışın ilerleyen günlerde de devam edeceğini vurguladı. İslam Memiş, “Altın fiyatları yaşanan olumsuz gelişmeler akabinde yukarı yönlü hareketine devam edecek.” diyerek altın fiyatları için önemli açıklamalarda bulundu. 

Artık Düşüş Olma İhtimalini Bitirdiler

Altın fiyatları için son gelişmeleri değerlendiren ve yorumlayan İslam Memiş, gram altın fiyatı adına artık ezberlerin bozulacağını duyurdu. İslam Memiş altın fiyatları için, “Yaşanan bu gerilim ile birlikte artık düşüş olma ihtimalini bitirdiler.” yorumunda bulundu. ONS altın fiyatı 1900 doların üstüne çıkarken, gram altın fiyatı 846 Türk Lirası ve çeyrek atın ise 1392 Türk Lirası dolaylarında birkaç gün daha devam edecek ve daha sonrasında ise çok daha hızlı yükselmeler yaşanacak. İslam Memiş’in son YouTube videosunda dile getirdiği konular altın yatırımcılarını ve yatırım yapmak isteyenleri son derece yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz videolarında şubat ayı içeresinde yatırım yapmak isteyenler atın alsın, ilerleyen günlerde fiyatı hızlı bir şekilde yükselecek diyen İslam Memiş, yaşanan yükselmelerle haklı olduğunu herkese gösterdi. 

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış