8 Haziran 2022 13:00 Güncelleme : 8 Haziran 2022 13:07

İslam Memiş: ‘’Bu Tarihte Altın Sert Düşecek, Bu Tarihe Kadar Altınlarınızı Satın’’ Diyerek Tarih Verdi! Altın Yatırımcısı Tir Tir Titriyor

Günümüzde altın yatırımı yapmak en büyük mesele haline geldi. Sadece Türkiye’de milyonlarca insan altın yatırımı yaparak gelir elde etmeye çalışıyor. İnsanların bu denli altın yatırımı yapıyor olmasının en büyük nedeni de bu aslında. Bir nebze olsun gelir elde etmek ve enflasyona karşı ufak bir güç kazanabilmek istiyor. Ancak altın her zaman kârlı bir yatırım aracı değil. Özellikle kısa vadeli altın yatırımcılarının bu konuda hiç şansı yok. İşte ayrıntılar.

Ülkemiz yatırım açısından aslında tam bir cennet. Bugünlerde insanlar enflasyona karşı korunabilecekleri pek çok materyal arıyorken etraflarında olup bitenlerden habersizlermiş gibi davranıyorlar. Örneğin gram altın, geçtiğimiz sene 500 lira civarında olan gram altının bu yaz aylarında 1000 liraya çıkacağı belirtiliyor. Şu an için 910 liradan işlem gören gram altın sadece bir yıl içinde yüzde 90 kazanç sağlamış durumda. Her bir gramdan elde edilmiş bu devasa kâr ile insanların daha fazla kazanması da olası bir durumdur. Ancak bazı noktalarda dikkat edilmesi gerekiyor. İşte ayrıntılar. 

Haberin devamı için tıklayın

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış