28 Temmuz 2022 23:51 Güncelleme : 28 Temmuz 2022 23:51

Kaan Urgancıoğlu herkesten sakladığı sevgilisiyle yakalandı! Pınar Deniz’le beraber deniliyordu 8 yıllık sevgilisi çıktı

Kaan Urgancıoğlu herkesten sakladığı sevgilisiyle yakalandı! Pınar Deniz’le beraber deniliyordu 8 yıllık sevgilisi çıktı

Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Ilgaz karakteriyle herkesin beğenisini kazanmayı başaran Kaan Urgancıoğlu, şimdilerde aşk hayatındaki hareketlilikle de gündeme gelmeyi başarıyordu. Oyuncu arkadaşı Pınar Deniz ile birliktelik yaşadığı iddia edilen ünlü ismin 8 yıllık bir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Bu haber, milyonlarca magazin severin ağzını açık bırakmayı başardı. İşte, usta oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun herkesten sır gibi sakladığı ve 8 yıldır beraber olduğu o ünlü sevgilisine dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların en sevilen isimleri arasında gösterilen Kaan Urgancıoğlu, şimdilerde farklı konularla da gündemi karıştırmayı başarıyordu. Yargı dizisinde hayat verdiği Savcı Ilgaz karakteriyle büyük ses getiren usta isim, özel hayatıyla da her zaman mercek altına alınıyordu.

Geçtiğimiz aylarda rol arkadaşı Pınar Deniz ile adı aşk iddialarına karışan Kaan Urgancıoğlu, ortaya atılan iddiaların tümünü kameralar önünde yalanlamıştı. Şimdilerde ise ünlü oyuncunun 8 yıllık bir ilişkisi ortaya çıktı. Kaan Urgancıoğlu’nun sevgilisinin kim olduğunu duyanlar, adeta kulaklarına inanamadılar. İşte, Kaan Urgancıoğlu’nun yıllardır gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı o sevgilisine dair merak edilen tüm detaylar.

Kaan Urgancıoğlu’nun sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! Duyanlar şok oldu

Yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Kaan Urgancıoğlu, şimdilerde özel hayatındaki gelişmelerle de hayranlarının kafasını karıştırmaya devam ediyordu. Bir süredir güzel oyuncu Pınar Deniz ile anılan ünlü ismin 8 yıllık sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Kaan Urgancıoğlu’nun gözlerden uzak şekilde ilişki yaşadığı ismin ünlü oyuncu Zeynep Oymak olduğu ortaya çıktı. Birlikteliklerini genelde kameralardan uzak tutmayı seçen ikili, ortaya çıkan bu haberle hayranlarını da sevince boğmayı başardılar. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, konuya dair ünlü çiftten gelecek net açıklamaları dört gözle beklemeye başladı.

Kaan Urgancıoğlu’nun sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! Duyanlar şok oldu

Sosyal medya Kaan Urgancıoğlu’nun ünlü sevgilisiyle resmen sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Kaan Urgancıoğlu, şimdilerde 8 yıldır birlikte olduğu öğrenilen sevgilisi Zeynep Oymak ile platformları çalkalamayı başardı. Birçok kullanıcı, ikilinin çok yakıştıklarını ifade ederken bir ömür boyu mutluluklar dilemekten de geri kalmadılar. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, ikilinin bir projede beraber yer almalarını ve mutlu hallerini sosyal medya hesaplarında paylaşmalarını dört gözle beklemeye başladı. 

Sosyal medya Kaan Urgancıoğlu’nun ünlü sevgilisiyle resmen sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış