13 Şubat 2022 10:30 Güncelleme : 12 Şubat 2022 22:21

Kadir Ezildi Ağlayarak Anlattı! Milyonlar Onunla Beraber Ağladı! Ah Kadir Neler Yaşamışsın!

Kadir Ezildi Ağlayarak Anlattı! Milyonlar Onunla Beraber Ağladı! Ah Kadir Neler Yaşamışsın!

En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi resmen içini döktü. Çocukluğu hakkında öyle şeyler anlattı ki dinleyenler gözyaşlarına hakim olmadı. Güler yüzüyle tanıdığımız sunucu meğer içinde ne çok şey biriktiriyormuş!

Kadir Ezildi Bu Kez Güldürmedi!

Fox TV kanalında yayınlanmakta olan yarışma En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi, daha önce bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışırken Tiktok videoları çekerek ünlü olmuştur. Daha sonra yapımcıların kendisini fark etmesiyle ün kazanmış, bir Youtube kanalı üzerinden Temizlik Avcıları isimli programa sunucu olarak davet edilmiştir. Sıcak ve samimiyetiyle sevilen Kadir Ezildi, daha sonra En Hamarat Benim programından teklif alarak TV ekranlarında izleyiciyle buluşmuştur. Her daim güler yüzüyle kalplere dokunan ünlü sunucu, bu kez izleyenleri güldürmedi. İlk kez özel hayatı konusunda açık konuşan sunucu, çocukluğunda yaşadıklarından bahsederken gözyaşlarına hâkim olamadı. İzleyen herkes Kadir Ezildi ile birlikte ağladı.  

Kadir Ezildi Bu Kez Güldürmedi!

Babalarıyla Bayramlaşan Çocukları İzliyorum!

Annesi ile birlikte yaşadığını ve bekar olduğunu bildiğimiz Kadir Ezildi, yaptığı samimi açıklamalarıyla gündemde yer edindi. İlk kez özel hayatından bu kadar detaylı bahseden sunucu resmen gözyaşları içinde kalbini izleyenlere açtı. Çocukluğunu babasız geçiren Kadir Ezildi yaşadığı zorluklardan bahsederken hem ağladı, hem ekran başında izleyenleri ağlattı. 2009 yılında babasının evden ayrıldığını, daha sonra bir daha kendisini hiç arayıp sormadığını söyledi. Aynı zamanda babasının küçükken kardeşini ve kendisini bayram namazlarına götürdüğünden bahsederken, ben artık kardeşimle bayram namazlarına gidemiyorum çünkü namaz çıkışı ağlıyorum. Babaları ile bayramlaşan çocukları izliyorum. İki cihan bir araya gelse babamı affetmem sözleri yürek burktu. 

Babalarıyla Bayramlaşan Çocukları İzliyorum!

Sponsor Yorumlarına Yanıt Verdi!

Özlü sözleri ve güler yüzüyle tanıdığımız sunucu Kadir Ezildi'nin özel hayatı bambaşka çıktı. Babasının kendisinde boşluğa neden olduğunu ve büyüdükçe bunu daha fazla hissettiğini vurgulanan sevilen sunucu, babasının her zaman kanayan yarası olduğundan söz etti. Anlatırken gözyaşlarını tutamayan Kadir Ezildi,  ekran karşısında kendisini izleyen binlerce kişiyi de gözyaşlarına boğdu. Sosyal medya üzerinden kendisine destek veren hayranları her zaman yanındayız diyerek ünlü sunucuya moral olmaya çalıştılar. Şu an annesi ile birlikte yaşayan Kadir Ezildi, kendisine sosyal medya üzerinden yapılan sponsorlardan geçiniyor yorumlarına da bu günlere gelmek için çok uğraştığını şimdi ise meyvesini yediğini söyleyerek cevap verdi. Bir hayli sinirlenen Kadir Ezildi bu tür yorumlara itimat etmediğini de dile getirdi. 

Sponsor Yorumlarına Yanıt Verdi!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış