22 Şubat 2022 09:30 Güncelleme : 22 Şubat 2022 09:34

Kendinden Başka Kimseyi Sevmeyen Burçlar Belli Oldu! Sakın Bu Burçlardan Sevgi Beklemeyin

Kendinden Başka Kimseyi Sevmeyen Burçlar Belli Oldu! Sakın Bu Burçlardan Sevgi Beklemeyin

Bazı burçların kendinden başka kimseye tahammülleri yoktur ve en çok kendilerini severler. Örneğin koç ukala, boğa hımbıl, ikizler tehlikeli vs... İşte burçların negatif özellikleri.

Bazı burçlar kendinden başka kimseyi düşünmez ve hep benim istediklerim olsun düşüncesindedirler. Yazımızda sizler için bu burçlara yer verdik. Bu burçların partnerleri ile olan ilişkileri de oldukça sallantıdadır ve çoğu konuda anlaşmazlık yaşayabilirler. Bir konuda ortak noktayı bulmak onlar için oldukça zor olabiliyor. İşte o burçlardan birkaç tanesi..

Koç Burcu Negatif Özellikleri

Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç koç burcudur. Bay ukala olarak da tanımlayabiliriz. Her işte en önde olacağım diye yapmayacağı şey yoktur. Aşta, işte en bencil burç koç burcudur. Karşısındakinin neye kırıldığını anlamaz ve buna çok fazla aldırış etmez. Kolay, kolay da hiçbir şeyi beğenmez ve kimseden kolaylıkla af dilemez. Koçlara kalsa bütün burçlardan kendileri daha akıllıdır. Ben bilirim gerisi boş havasındalardır. Emir almam emir veririm der gibi tavırları da gözle görülür şekildedir. İnsanların ne düşündükleri çoğu zaman umurlarında olmaz ve kendi bildiklerini her zaman doğru bulurlar. Çok fazla çevrenin lafına ve sözüne kanaat getirmek istemezler.

Koç Burcu Negatif Özellikleri

Boğa Burcu Negatif Özellikleri

Boğalar oldukça hımbıl ve Ağırkanlıdır. Burçlardır. Harekete geçmeleri için hep birilerinin arkasından itmeleri gerekir. Boğa burcu aynı zamanda kendisinden başka kimseye itaat etmek istemez. Aşk konusunda biraz hatta fazlaca bencil davranabilirler. Bu da partnerini oldukça üzen bir durumdur. Hep benim dediğim olsun, hep benim isteklerin doğrultusunda ilerleyelim kafasında oldukları için aşk hayatlarında bir yerlerde sıkıntı çekebiliyorlar. Karşısındaki insanı mutlu etmeyi bildikleri gibi biraz da bencil olmaktan vazgeçseler her şey harika olacak!

İkizler Burcu Negatif Özellikleri

İkizler burcu erkeklerinden özellikle uzak durmakta fayda var diyebiliriz. Bazı konularda yalan söylemeleri karşısındaki partnerini oldukça üzebilir. Sıkıntıya hiç gelemezler. Özellikle bazı konularda üzerlerine gidilmesinden ve sorguya çekilmekten hiç hoşlanmazlar. İkizler burcu kendi kafasının dikine gitmeyi de çok sever. Her şeyin en iyisini ben bilirim, her şeyi ben yaparım havaları bazen istenmeyen tartışmalara yol açabiliyor. En çok kendini seven ikizler burcu karşı tarafı mutlu etme konusunda biraz çaba göstermesi gerekiyor diyebiliriz. Bu bencil tavrı karşısında partnerini oldukça üzebilir ve istenmeyen tartışmalara yol açabilir.

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış