19 Şubat 2022 18:30 Güncelleme : 19 Şubat 2022 18:30

Kırmızı Oda Final Yapmıştı! Binnur Kaya Masumlar Apartmanı Dizisine Katılıyor!

Kırmızı Oda Final Yapmıştı! Binnur Kaya Masumlar Apartmanı Dizisine Katılıyor!

Kırmızı Oda dizisiyle milyonlarca kişinin kalbinde taht kuran Binnur Kaya, yeni projesiyle ekranlara dönüyor. Televizyon tarihinde ilk defa görülen olay dizi severleri çok heyecanlandırdı. Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı'nda oynayacak. İşte, usta oyuncunun yeni projesi hakkında merak edilen tüm detaylar.

TV8 ekranlarının fenomen dizisi Kırmızı Oda, ilk bölümünden itibaren senaryosu ve oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Binnur Kaya’nın başrolde yer aldığı diziye birçok ünlü isim katılmıştı. Yeni sezonla birlikte reytinglerde kan kaybeden dizi, büyük bir çöküşün içine girmişti. Bu başarısızlıkta birçok iddialı dizinin ekranlara gelmesi de büyük rol oynamıştı.

Diziyi yeniden hareketlendirmek için Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı ‘’Delikanlı Sadi’’ karakteri yeniden diziye dahil edilmişti. Ne yazık ki bu hamle de pek işe yaramamış ve Kırmızı Oda, reytinglerde düşüş yaşamaya devam etmişti. Böylece Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda, final bölümüyle ekranlara veda etmişti. Şimdilerde dizi ve oyuncular hakkında flaş haberler gelmeye devam ediyor. İşte, merakla beklenen Kırmızı Oda gelişmeleri hakkında son detaylar.

Binnur Kaya Masumlar Apartmanı ile Ekranlara Geri Dönüyor!

Kırmızı Oda, her ne kadar final bölümüyle izleyicilerine veda etse de dizinin Doktor Hanım’ı için macera henüz bitmedi. Daha önce Masumlar Apartmanı’na konuk oyuncu olarak dahil olan Binnur Kaya, artık Masumlar Apartmanı dizisinde seyircilerin karşısına çıkacak. Türki dizi tarihinde bir ilkin yaşanmasına neden olacak bu durumun Masumlar Apartmanı dizisini nasıl etkileyeceği de merakla beklenmeye başlandı.

2. sezonda reytinglerde başarısını sürdüremeyen Masumlar Apartmanı, kısa süre önce Aslıhan Gürbüz ve Melisa Şenolsun gibi isimleri de bünyesine katmıştı. Fakat Melisa Şenolsun’un hayat verdiği Rüya karakterinin ömrü çok kısa olmuştu. Şimdilerde dizi severler, Binnur Kaya’nın diziye nasıl bir etki sağlayacağını merakla bekliyorlar.

Sosyal Medya Binnur Kaya’nın Masumlar Apartmanı’na Dahil Olmasıyla Çalkalandı!

Kırmızı Oda takipçileri, dizinin final kararı vermesiyle adeta yasa boğulmuştu. Dizinin reyting oranlarına kurban gittiğini ifade eden milyonlarca kişi, yapım şirketini sosyal medya üzerinden topa tutmuştu. En çok da Binnur Kaya’yı özleyen izleyiciler, usta oyuncunun yeni diziye dahil olmasını sevinçle karşıladılar. Sosyal medyayı adeta yıkan hayranlar, Binnur Kaya’nın profilini beğeniye boğdu.

Binnur Kaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden Masumlar Apartmanı dizisine dahil olacağını bildirmişti. Bu durumu öğrenen Kırmızı Oda takipçileri, Masumlar Apartmanı dizisini adeta mercek altına aldı. Binlerce insan, Binnur Kaya’lı Masumlar Apartmanı’nın reyting oranlarında tekrar yükselişe geçeceğini söylediler. Şimdilerde herkes, Binnur Kaya’nın diziye nasıl bir etki sağlayacağını dört gözle bekliyorlar. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış