17 Şubat 2022 11:00 Güncelleme : 17 Şubat 2022 10:25

Kırmızı Odayı Sadi Bile Kurtaramadı! Final İçin Tarih Kesinleşti Sevenleri Kahrolacak!

Kırmızı Odayı Sadi Bile Kurtaramadı! Final İçin Tarih Kesinleşti Sevenleri Kahrolacak!

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda 61. Bölüm ile ekranlara veda ediyor. Bir türlü istenilen reyting oranlarına ulaşamayan diziye, Delikanlı Sadi karakteri geri getirilmesine rağmen final yapma kararı alındı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve belirli bir izleyici kitlesine sahip olan Kırmızı Oda dizisi 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan son bölümüyle final yapıyor. Dizinin başrol oyuncusu Binnur Kaya yapmış olduğu açıklamada, bu yolculuğun Cuma günü son bulacağını duyurdu.

Kırmızı Oda 61. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda ediyor. Dizi özellikle Delikanlı Sadi rolüyle öne çıkmayı başarmış, bu karakterin diziden ayrılmasıyla reytingleri düşüşe geçmişti. Erkan Petekkaya tarafından can verilen Delikanlı Sadi karakteri diziye geri getirilse de dizi istenilen düzeye hiçbir zaman çıkamadı ve final kararı alınmasına sebep oldu.

Binnur Kaya Final Paylaşımını Yaptı

TV8’da yayınlanan dizi de Doktor Hanım rolünde olan ve oynadığı rolün hakkını sonuna kadar veren Binnur Kaya, final ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.


“Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu Cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle bitlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle.” Paylaşımını yaparak veda etti.


Kırmızı Oda 60. Bölümüyle geçen hafta ekranlara gelmiş, AB grubunda yedinci sırada yer almasına rağmen, Total reyting oranlarında ilk 10 içerisinde yer alamamıştı. Bu durumun haftalardır devam etmesi dizinin final yapmasına neden olarak gösteriliyor. 

Delikanlı Sadi Geri Döndü Ancak İstenilen Olmadı

Kırmızı Oda dizisi özellikle Delikanlı Sadi rolüyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Bu karaktere rolünü oynayan usta oyuncu Erkan Petekkaya diziden ayrıldıktan sonra da yeni hikayeler ve konular ele alınmaya devam etti. Ama ne olursa olsun hiçbir zaman istenilen reyting oranlarına ulaşamadı.

Yapım ekibi Delikanlı Sadi karakterini diziye geri getirme kararı alarak son bir kez şanslarını denemek istedi. Ancak sevilen karakterin geri gelmesine rağmen, istenilen reyting oranlarına çıkamadı. Bu da dizinin zorlama bir karar aldığının bir diğer göstergesi oldu. TV8 ekranlarında sevilen yapımın yerini hangi yapımın alacağı hakkında şu an için bir bilgi bulunmuyor.  

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış