22 Şubat 2022 15:30 Güncelleme : 22 Şubat 2022 15:30

Kısıtlı Bütçe İle Telefon Almak İsteyenler Düşük Model Almanıza Gerek Yok! İşte Sizlere En Uygun Mis Gibi Modeller

Kısıtlı Bütçe İle Telefon Almak İsteyenler Düşük Model Almanıza Gerek Yok! İşte Sizlere En Uygun Mis Gibi Modeller

Artık günümüz şartları gereği telefon almak bir hayli zorlaştı. Ama bunu dert etmeyin. Sizde bütçenize uygun telefon bulabilirsiniz. Asgari ücretle alınabilecek telefonlar hangileri? Uygun fiyat modeller ve sizi memnun edecek telefonlar hangileri? Gelin sizlerle düşük bütçeli harika telefon modellerini birlikte inceleyelim.

Günümüzde akıllı telefon modelleri normalde de ucuz değilken son zamanlarda Dolar/TL arasındaki dalgalanmalardan dolayı fiyatlarda ciddi artışlar söz konusu oldu. Bu durumda haliyle tüketicileri uygun telefon arayışına soktu. Fakat artık ucuz telefonlar bile asgari ücretli vatandaşları zorlamaktadır. Bizler de sizler için alabileceğiniz uygun fiyatlı telefon listeleri hazırladık. 2022 için belirlenen net asgari ücret olan 4.250 TL ile satın alabileceğiniz telefonları bulabilirsiniz.

Asgari Ücret İle Alınabilecek Telefonlar

Oppo A74 128 GB

6,43 inç AMOLED ekrana sahip olan Oppo A74 Full HD çözünürlük sunmakla beraber 60Hz yenileme hızını destekleyen akıllı telefon 180 HZ ye kadar dokunmatik örnekleme hızı sunabilmektedir. Cihaz kendi güvenliğini yüz tanıma ve ekran içi parmak izi tarayıcı ile sağlamaktadır.662 işlemciden gücünü alan Oppo A74, 4GB RAM kapasitesine sahiptir. Ekran olarak ise 128 GB dahili depolama alanı mevcuttur. Hızlı şarj özelliği sayesinde ise 30 dakikada yüzde 54 dolum yapabiliyor.  

Asgari Ücret İle Alınabilecek Telefonlar

General Mobile GM 22

Yerli telefon üreticisi general mobile’ın en yeni modeli ise GM 22dir. Fiyatları ile asgari ücretli bir vatandaşın rahatlıkla alabileceği telefonlar arasında yerini alıyor. Uygun fiyatlı telefon GM 22’de 6.52inç IPS LCD ekran yer alıyor. İnç başına düşen piksel sayısı ise 269 ppi değerinde ve parlaklığı da maksimum 360 nite kadar çıkabiliyor.

General Mobile GM 22

Samsung Galaxy M22

6,4 inç boyutunda 720x1600 piksel çözünürlüklü süper amoled panel ile geliyor. Bu orta seviye model asgari ücretle alabileceğiniz telefonlar arasına giriyor. Aynı zamanda 3000 TL altı telefon arayanlarında sağlam bir seçenek olarak karşılarına çıkıyor. Gücünü 8 çekirdekli Media Tek Helio G80 işlemciden alıyor. Parmak izi tarayıcısına sahip olan bu telefon tercih edebileceğiniz makul telefonlar arasındadır.

Samsung Galaxy M22

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış