21 Mayıs 2022 18:39 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 18:39

Kısmetse Olur’un Olaylı Gelini Melis Buse Betkayan Son Haliyle Şaşırttı! Resmen Yüz Nakli Olmuş!

Kısmetse Olur’un Olaylı Gelini Melis Buse Betkayan Son Haliyle Şaşırttı! Resmen Yüz Nakli Olmuş!

Bir dönem Kanal D ekranlarının en çok takip edilen yarışma programları arasında gösterilen Kısmetse Olur, şimdilerde yarışmacıların son halleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle programın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Melis Buse Betkayan, yeni haliyle görenleri şaşkına çeviriyor. İşte, Melis Buse Betkayan'ın yaşadığı dudak uçuklatan değişime dair merak edilen tüm detaylar.

Döneminin en popüler yarışma programları arasında gösterilen Kısmetse Olur, 2022 yılında dahi yaşanan kavgalar ve yarışma kadrosundaki isimlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Milyonlarca televizyon sever, o dönem yarışan kişilerin son hallerini de merakla takip ediyorlardı. Şimdilerde Kısmetse Olur yarışmasının çok konuşulan gelini

Melis Buse Betkayan, son haliyle milyonlarca kişiye sevindirmeyi başardı.
Kısmetse Olur yarışmasında yaşadığı kavgalar ve söylediği sözlerle bir döneme damga vuran yarışmacı Melis Buse Betkayan, şimdilerde yeni haliyle herkesin ağzını açık bıraktı. Adeta yüz nakli geçirmiş gibi değişen ünlü isim, sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri olarak da gösteriliyor. İşte, Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan’ın şaşırtan değişimine dair merak edilen tüm detaylar.

Melis Buse Betkayan Son Haliyle Görenleri Şaşkına Çevirdi!

Geçtiğimiz yıllarda Kanal D ekranlarında izleyicileri ekranları başına kilitlemeyi başaran Kısmetse Olur yarışması, şimdilerde gelin ve damat adaylarının son halleri ve özel hayatlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında gösterilen Melis Buse Betkayan, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla görenleri şaşkına çevirdi.

Melis Buse Betkayan, programın yayından kalktığı günden yıllar geçmiş olmasına rağmen güzelliği ve kusursuz fiziği konusunda hiçbir şey kaybetmediğini kanıtladı. Ayrıca ünlü isim, değişimiyle de ağızları açık bıraktı. Şimdilerde milyonlarca Melis Buse Betkayan hayranı, ünlü ismin yaşadığı değişimi yakından takip etmeye devam ediyor.

Melis Buse Betkayan Son Haliyle Görenleri Şaşkına Çevirdi!

Melis Buse Betkayan Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Olay Yaratıyor!

Ekranlarda olduğu kadar şimdilerde sosyal medyanın da en çok takip edilen isimlerinden biri olduğu bilinen Melis Buse Betkayan, paylaşımlarıyla ağızları açık bırakmayı başarıyor. 780 bin takipçisi olduğu bilinen ünlü isim, birçok markanın reklam yüzü olmaya da devam ediyor. Ayrıca Melis Buse Betkayan tarafından paylaşılan gönderiler, kısa süre içerisinde binlerce beğeni almayı da başarıyor. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Melis Buse Betkayan tarafından paylaşılacak yeni gönderileri merakla beklemeye başladı. 

Melis Buse Betkayan Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Olay Yaratıyor!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış